ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Το γκρουπ που τρέλανε τον Τανιμανίδη και τον έκανε να πατήσει το «χρυσό» κουμπί




Κρατήστε το όνομα
«Νεφελόπετρα», γιατί μάλλον θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Πρόκειται για το συγκρότημα που αποτέλεσε το… highlight της χθεσινής πρεμιέρας του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενθουσιάζοντας την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πάτησε το golden buzzer, στέλνοντας το γκρουπ κατευθείαν στον ημιτελικό του παιχνιδιού!


«Έχω πάρα πολλά να πω, αλλά έχω μείνει και άφωνος με αυτό που είδα. Μου έρχονται τρεις λέξεις στο μυαλό. Η πρώτη λέξη είναι η εξής: "Οουάου!". Η δεύτερη λέξη είναι η λέξη "Αρμονία". Έχετε μπλέξει τόσα πολλά πράγματα μαζί, έχετε ταλέντο στη φωνή, έχετε ταλέντο στη μουσική, έχετε ταλέντο στα χορευτικά, έχετε ταλέντο σ’ αυτά που φοράτε, στην εικαστική εικόνα. Είναι τόσα πολλά τα ταλέντα μαζί αυτά που μπλέξατε, αλλά το κάνατε με τέτοια αρμονία που το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η τρίτη λέξη που θα πω είναι "συνεργασία", γιατί πραγματικά για να καταφέρετε να μπλέξετε όλα αυτά μαζί και να υπάρχει αυτή η αρμονία, χρειάζεται συνεργασία σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, και το έχετε καταφέρει», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όταν μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης έμαθε πως και το τραγούδι ήταν γραμμένο από το γκρουπ, πάτησε χωρίς να το σκεφτεί το χρυσό κουμπί του Golden Buzzer, στέλνοντας τη Νεφελόπετρα κατευθείαν στον ημιτελικό.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου