ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Η παίκτρια του My Style Rocks που εκνεύρισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου





Και οι καυγάδες, οι κόντρες και οι
διαμάχες ανάμεσα στα κορίτσια του My Style Rocks, καλά κρατούν. Και η Φωτεινή Τράκα, γι’ ακόμη μία φορά με τη βαθμολογία που έβαλε σε συμπαίκτριά της, κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φώτα. Και να «ανάψει» για λίγο τα αίματα.


Η Εύα Μπάση, μόλις η Φωτεινή Τράκα και η Χριστίνα Παπαδέλλη τής είχαν βάλει την ίδια βαθμολογία με την Τάνια Κοφινιώτη, αντέδρασε καθώς θεωρούσε ότι άξιζε κάτι παραπάνω. Κι εξέφρασε, με ευγενικό και ήρεμο τρόπο την ένστασή της. Ωστόσο, ο τρόπος που απάντησε η Φωτεινή και τα όσα έλεγε, έφεραν την αντίδραση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, την οποία στο My Style Rocks, δεν την έχουμε δει να εκνευρίζεται.


«Φωτεινή μου, δεν μπαίνουν λόγια στο στόμα σου. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ερωτήσεις. Είπες "προσωπική σου εξέλιξη" και λέω εγώ εννοείς; Σε ρώτησα, δεν υπονοεί κανένας τίποτα. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο αντικειμενική και θα πρέπει να απαντάς στις ερωτήσεις. Δεν βγάζει κανένας συμπέρασμα εδώ πέρα, ούτε κάποιος έχει κάτι εναντίον σου. Εδώ πέρα είμαστε για να κάνουμε ερωτήσεις. Απάντησες, γίνεται ένας διάλογος, δεν μπορεί να μιλάει μόνο ένας. Πες την άποψή σου. Θα σταματήσουμε να μιλάμε και να μιλήσεις μόνη σου», είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου