ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά τον «αδειάζει» για το ξέσπασμά του στο Nomads



Το live της Κυριακής στο
Nomads 2 μονοπώλησε η κόντρα της Τόνιας Σολανάκη τους συμπαίκτες της να έχουν παράπονα για τη συμπεριφορά της στο παιχνίδι και για τον λάθος τρόπο, που χειρίζεται κάποιες καταστάσεις.


Κι ενώ η Τόνια (ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο κόσμος την έσωσε) προσπαθούσε να δώσει τη δική της εκδοχή για το πώς έχουν τα πράγματα στην ομάδα, το λόγο πήρε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος ξέσπασε εναντίον της συμπαίκτριάς του. Μάλιστα κι εκείνος την κατηγόρησε ότι έχει άλλη συμπεριφορά όταν είναι ανοιχτές οι κάμερες.

Αλλά το ξέσπασμα του τραγουδιστή, ο οποίος μέσα στο Nomads «στόμα έχει και μιλιά δεν έχει», δεν άρεσε στη σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος μέσω Twitter τα «έχωσε» στον Κοργιαλά, αφού εκείνη φαίνεται ότι υποστηρίζει την Τόνια και πείστηκε με τις εξηγήσεις που έδωσε. Μάλιστα, απείλησε τον Κοργιαλά με… τιμωρία!

«Save Tonia! Αυτό που της κάνουν οι Λεμούριοι το λες και εμετούλι!», ήταν το πρώτο της tweet.

Για να επανέλθει στη συνέχεια, με αφορμή το ξέσπασμα του Κοργιαλά: «Δημήτρη αγόρι μου…αυτό το δημόσιο "κατηγορώ"… θα το πληρώσεις με 10ήμερη κρεβατομουρμούρα».

Και στο τέλος, δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί. «Για όλους εσάς που εμπιστεύεστε την κρίση του Κοργιαλά να σας θυμίσω ποια επέλεξε για σύντροφο? Όχι, οι αλήθειες πρέπει να λέγονται…! Κι ας μην μας συμφέρει…», έγραψε χαρακτηριστικά.









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου