ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Τη σκότωσε για μια «βίζιτα» των... 10 ευρώ (Από την Εύα Παπαδάτου)

Το ραντεβού με άλλον άντρα με εντολή του «αγαπητικού» που έβαψε τα χέρια του με αίμα




Για φόνο και μάλιστα από πρόθεση κατηγορείται πλέον ένας 47χρονος Ελληνας,
που χτύπησε άγρια τη 44χρονη σύντροφό του την οποία εξέδιδε (!) στη Ρόδο, όταν εκείνη του ζήτησε τον λόγο γιατί πληρώθηκε στην εξευτελιστική τιμή των μόλις 10 ευρώ τη «βίζιτα» που της κανόνισε!

Η άτυχη γυναίκα έπεσε σε κώμα και ύστερα από σκληρή πάλη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή επί τρεις ολόκληρους μήνες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο μαστροπός συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η υπόθεση αρχίζει στα μέσα του καλοκαιριού, όταν η 44χρονη φέρεται ότι τραυματίστηκε σοβαρά από το χτύπημα του συντρόφου της, ο οποίος αρνείται όσα του καταλογίζονται και σήμερα θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για να απολογηθεί. Στην ίδια υπόθεση διερευνάται η εμπλοκή ακόμα δύο ανδρών ηλικίας 34 και 33 ετών και μιας 23χρονης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 34χρονος εμπλεκόμενος στην περίεργη υπόθεση πέντε λεπτά πριν από τις 22.00 της 4ης Ιουλίου κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας ασθενοφόρο για να παραλάβει τη 44χρονη και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Οταν εξήγησε στον υπεύθυνο τι είχε συμβεί και πήρε την απάντηση ότι θα ειδοποιηθεί και η Αστυνομία, τότε έδωσε το τηλέφωνο στην 23χρονη, που ανέλαβε να συνεννοηθεί μαζί του. Οταν τελικά η τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και είχε πέσει σε κώμα! Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε Νοσοκομείο της Κρήτης, όπου νοσηλεύτηκε σε νευροχειρουργική κλινική.

Ομως, η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και στις 27 Οκτωβρίου επέστρεψε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου δύο εικοσιτετράωρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή λόγω οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Δικογραφία

Για την υπόθεση είχε ήδη σχηματίσει δικογραφία το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, όταν έγινε η μεταφορά της γυναίκας από το σπίτι της στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Ετσι, όταν το θύμα κατέληξε, οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε. Το βράδυ της 4ης Ιουλίου από τις 21.40 έως και τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο υπήρξε κινητικότητα από και προς το σπίτι του θύματος από τον σύντροφό της, τον 34χρονο, τον 33χρονο, την 23χρονη και ακόμη έναν άντρα. Από την προανάκριση, επίσης, προέκυψε ότι όλα είχαν αρχίσει δύο ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 2 Ιουλίου. Ο 47χρονος φέρεται ότι έβρισκε πελάτες στην αγαπημένη του, όπως έκανε και το μοιραίο βράδυ.

Η γυναίκα συνευρέθηκε ερωτικά με έναν άγνωστο, ο οποίος στο τέλος της έδωσε 10 ευρώ. Εκείνη νευρίασε και όταν συναντήθηκε με τον σύντροφό της του ζήτησε τον λόγο για την ελάχιστη αμοιβή. Ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε άγριος καβγάς πάνω στον οποίο ο 47χρονος χαστούκισε τη σύντροφό του στο πρόσωπο κι εκείνη έπεσε με το κεφάλι στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χάσει τις αισθήσεις της.
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου