ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

«Είμαι η δέκατη ομορφότερη Ελληνίδα για το 2018»



Αρκετά χαλαρά φαίνεται πως
πήρε την αποχώρηση της από το Greece’s Next Top Model η Άννα Τσακουρίδου. Το νεαρό μοντέλο δεν έπεισε τους κριτές με τη φωτογράφησή της και ενώ ήταν υποψήφια προς αποχώρηση με τη Μικαέλα Φωτιάδη, τελικά ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM.

Κι ενώ άλλες παίκτριες αποχωρώντας από το ριάλιτι μόδας, άφηναν διάφορα υπονοούμενα με αποδέκτες, κυρίως την τετράδα των κριτών, η Άννα έκανε τη διαφορά. Και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις της στην κάμερα του show.


Το νεαρό μοντέλο, λοιπόν, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι η δέκατη ομορφότερη Ελληνίδα για το 2018. Later bitches», ενώ παραδέχτηκε πως θέλει να δει νικήτρια του παιγνιδιού την Ειρήνη Καζαριάν.



Λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει σχετικά με την αποχώρησή της: «Δεν νιώθω αδικημένη. Ήταν μια κακή στιγμή, ίσως μια σειρά από κακές στιγμές. Δεν δείχνω να λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί η αλήθεια είναι πως ίσως το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα έρθει αυτή η στιγμή και ήθελα να το πάρω πιο πολύ στην πλάκα για να μην λυπηθώ. Δεν τελειώνει το όνειρο του μόντελινγκ εδώ πέρα. Σίγουρα το GNTM είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Πήρα πολλά μαθήματα από εδώ και σίγουρα θα τα έχω στο μυαλό μου έξω».







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου