ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Θρήνος για τον 53χρονο οδηγό του απορριμματοφόρου που ανατράπηκε στο ΧΥΤΑ Φυλής (εικόνες)

Στο πένθος έχουν βυθιστεί όσοι γνώριζαν τον 53χρονο Πέτρο
Χατζημιχαηλίδη. 

Ο άτυχος εργαζόμενος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχασε τη ζωή του όταν το απορριμματοφόρο του δήμου Αλίμου το οποίο οδηγούσε ανατράπηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, κοντά στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Ο άτυχος 53χρονος ήταν οδηγός με μεγάλη εμπειρία. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (16.11.2018) όταν το απορριμματοφόρο του δήμου Αλίμου ξέφυγε τις πορείας του, για άγνωστους ακόμη λόγους και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο Πέτρος Χατζημιχαηλίδης να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα, στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο 53χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.





Ο Πέτρος Χατζημιχαηλίδης κατευθυνόταν με το απορριμματοφόρο στη χωματερή της Φυλής για να αδειάσει τα σκουπίδια όταν συνέβη το μοιραίο.

«Ήταν από τους πιο έμπειρους οδηγούς του δήμου, ο οποίος παλιότερα οδηγούσε νταλίκες και έκανε ταξίδια στο εξωτερικό» είπε στο notia.gr, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αλίμου, Αρτέμης Καραμολέγκος.

«Πήγαινε κανονικά στη δουλειά του εντός του ωραρίου του. Δεν ξέρουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Πάντως το απορριμματοφόρο ήταν άψογα συντηρημένο, είχε περάσει ΚΤΕΟ και τα λάστιχα ήταν καινούρια. Θα μας πει η Τροχαία που κάνει την προανάκριση τι συνέβη και ξέφυγε από την πορεία του», σημείωσε.






Φωτογραφία notia.gr


Oι αστυνομικοί της Τροχαίας εξετάζουν τον ταχογράφο του απορριμματοφόρου, καθώς αναζητούνται οι αιτίες που προκάλεσαν την ανατροπή του οχήματος.
Newsit.gr με πληροφορίες από notia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου