ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Έγκριση χρηματοδότησης 900.000€ στο Δήμο Γρεβενών για συντήρηση του οδικού δικτύου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.


Σε συνέχεια της από 25-9-2018 συνάντησης του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη και του

Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Μπγιάλα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Γεωργίου Δέδε, υπογράφηκε από τον τελευταίο η έγκριση χρηματοδότησης ποσού 900.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την υλοποίηση του έργου “Αποκατάσταση – Συντήρηση – Βελτίωση οδικού δικτύου από γέφυρα Σμίξης προς χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας” σύμφωνα με μελέτη που συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών.





Το έργο αφορά εργασίες αποκατάστασης φθορών στο οδικό δίκτυο  από την γέφυρα που βρίσκεται κάτω από τον οικισμό Σμίξης μέχρι το χώρο στάθμευσης μπροστά από εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, μήκους 10 χιλιομέτρων και προς τη θέση “Σταυρό” Σαμαρίνας, μήκους 4 χιλιομέτρων περίπου.

Με την ουσιαστική συνδρομή τόσο του κ. Βουλευτή κ. Μπγιάλα όσο και του αρμόδιου Υπουργείου, επιτυγχάνεται η υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου και ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα για την βελτίωση της πρόσβασης στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του Δήμου μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου