ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Aπίστευτο: Δείτε τι έκρυβε ο βυθός στο λιμάνι του Πόρου (εικόνες)

H εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath από την Αθήνα, είναι μία ομάδα που πηγαίνει στα Νησιά και
κάνει καθαρισμό των λιμανιών με δύτες, με την υποστήριξη του ιδρύματος Αθανάσιου Λασκαρίδη.





Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές βρέθηκαν στον Πόρο για να καθαρίσουν το λιμάνι του νησιού και αυτά που βρήκαν μέσα ξεπερνάει και την κάθε φαντασία του ανθρώπινου νου.
H εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath καθάρισε το λιμάνι του νησιού.H εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath καθάρισε το λιμάνι του νησιού.
Σε ερώτηση μας τι κρύβει ο βυθός του Πόρου, η απάντηση των ανθρώπων που κάνουν την δράση αυτή αφοπλιστική...''Δυστυχία'' μας απάντησαν ...και συνέχισαν λέγοντας ότι βρίσκουν
ανθρώπινα απόβλητα, καραβόπανα, λάστιχα, δίχτυα, γυάλινα ποτήρια, μπουκάλια και η κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμένη και ότι η προσπάθεια τους δεν φτάνει για να λυθεί το πρόβλημα. 
Αυτά που βρήκαν μέσα ξεπερνάει και την κάθε φαντασία του ανθρώπινου νου.Αυτά που βρήκαν μέσα ξεπερνάει και την κάθε φαντασία του ανθρώπινου νου.
Τον Μάιο η ομάδα είχε ξαναβρεθεί στον Πόρο και έβγαλε από τον βυθό τρεις τόνους και αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτή η προσπάθεια.
Ανθρώπινα απόβλητα, καραβόπανα, λάστιχα, δίχτυα, γυάλινα ποτήρια, μπουκάλια.Ανθρώπινα απόβλητα, καραβόπανα, λάστιχα, δίχτυα, γυάλινα ποτήρια, μπουκάλια.
Τα παιδιά έκλεισαν με το μήνυμα ότι σίγουρα με μεγάλη προσπάθεια και συμμετοχή όλων η εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες μπορεί να αντιστραφεί.





Τον Μάιο η ομάδα είχε ξαναβρεθεί στον Πόρο και έβγαλε από τον βυθό τρεις τόνους.Τον Μάιο η ομάδα είχε ξαναβρεθεί στον Πόρο και έβγαλε από τον βυθό τρεις τόνους.
Τα παιδιά έκλεισαν με το μήνυμα ότι σίγουρα με μεγάλη προσπάθεια και συμμετοχή όλων οι εικόνες αυτές θα αντιστραφούν.Τα παιδιά έκλεισαν με το μήνυμα ότι σίγουρα με μεγάλη προσπάθεια και συμμετοχή όλων οι εικόνες αυτές θα αντιστραφούν.
argolikeseidhseis.gr iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου