ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η Μόνικα Λεβίνσκι κάνει αποκαλύψεις για τον περίφημο λεκέ στο φόρεμά της



Είκοσι χρόνια, περίπου, μετά το
σκάνδαλο «Μόνικα Λεβίνσκι» - που τάραξε τα νερά της αμερικανικής κοινής γνώμης κι έφερε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντονστην πιο δύσκολη στιγμή της προσωπικής του ζωής και πολιτικής σταδιοδρομίας - ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται να δώσει περισσότερο φως και κάμποσες πιπεράτες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν, τότε, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.


«Υπόθεση Κλίντον» είναι ο τίτλος και πρωταγωνίστρια σε αυτό η Μόνικα Λεβίνσκι, με εμφανή διάθεση για αποκαλύψεις. Και μέσα σε αυτές είναι και ο τρόπος που έγινε ο περίφημος λεκές στο μπλε φόρεμά της, που αποδείχθηκε αδιάσειστο στοιχείο για τους ισχυρισμούς της. Δημοσιογράφος της New York Post είδε ένα επεισόδιο από το επίμαχο ντοκιμαντέρ και όσα μεταφέρει, είναι άκρως ενδιαφέροντα. Και αρκετά, πιπεράτα.



Όπως αποκαλύπτει η Λεβίνσκι, εκείνο το βράδυ, ο Κλίντον τής είχε κάνει δώρο μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουώλτ Ουίτμαν. Μετά τα δώρα, ακολούθησαν οι πολύ προσωπικές στιγμές του παράνομου ζευγαριού, που σαν απόδειξή αυτών ήρθε και ο περίφημος λεκές. Μάλιστα, η Λεβίνσκι υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα ότι λεκιάστηκε το φόρεμά της, ενώ όταν είδε τη «ζημιά» νόμιζε πως ήταν… ντιπ σπανακιού!

Στο ντοκιμαντέρ περιγράφει με αρκετές λεπτομέρειες και την ερωτική τους συνεύρεση στο μπάνιο του οβάλ γραφείου.


«Μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα. Μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του. Εκείνο το βράδυ ανασηκώθηκα και του είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και μου είπε οκ. Έτσι, τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα και με αγκάλιασε. Κι έφυγα» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η Λεβίνσκι.



Πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ, που αναμένεται να κάνει πάταγο, η Μόνικα Λεβίνσκι εκφράζει την απογοήτευσή της που ο Μπιλ Κλίντον δεν της έχει ζητήσει μέχρι και σήμερα, συγνώμη. Επίσης, εκφράζει την επιθυμία να πει στην Χίλαρι Κλίντον ότι λυπάται για όσα έγιναν.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου