ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Πέντε γυναίκες, αμάξια χλιδής δώρο στους υπαλλήλους του, μπότοξ στην Ελβετία -Η πολυτελής ζωή του «Ελ Τσάπο» (εικόνες)



Ο μεγαλύτερος βαρόνος ναρκωτικών του Μεξικό ήταν τόσο πλούσιος που διέθετε
ιδιωτικό ζωολογικό κήπο, μια παραθαλάσσια έπαυλη δέκα εκατομμυρίων δολαρίων και μπορούσε να ταξιδεύει στην Ελβετία για αντιγηραντικές θεραπείες.
Την απίστευτα πολυτελή ζωή του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν αποκάλυψε στη δίκη του με λεπτομέρειες ένα πρώην μέλος του καρτέλ, ο Μιγκουέλ Άνχελ Μαρτίνεζ , ο οποίος συνεργάζεται με τις αμερικανικές Αρχές.
«Είχε σπίτια σε κάθε παραλία», κατέθεσε ο πρώην φίλος και στενός συνεργάτης του «κοντού». «Ράντσα σε κάθε πολιτεία», ενώ χάριζε σε υπαλλήλους του πολυτελή αυτοκίνητα.





Τη φωτογραφία αυτή με τις δεσμίδες των μετρητών ανέβασε ο γιος του Γκουζμάν, Ιβάν στο λογαριασμό του στο Facebook Τη φωτογραφία αυτή με τις δεσμίδες των μετρητών ανέβασε ο γιος του Γκουζμάν, Ιβάν στο λογαριασμό του στο Facebook
Ο Μαρτίνεζ περιέγραψε πως το καρτέλ Σιναλόα κατάφερνε να περνά λαθραία στις ΗΠΑ τόνους κοκαΐνης μέσω υπόγειων σηράγγων στα σύνορα, με βυτιοφόρα που είχαν κρυφούς χώρους, ακόμη και σε κονσέρβες που ανέγραφαν ότι περιείχαν πιπεριές τσίλι και να εισπράττει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, πολλά εκ των οποίων κατέληγαν στην Τιχουάνα, όπου ο Ελ Τσάπο έστελνε κάθε μήνα τα τρία ιδιωτικά αεροσκάφη του για να τα παραλαμβάνουν και να τα μεταφέρουν μέσα σε πολυτελείς βαλίτσες σε μεξικανικές τράπεζες, όπου ανταλλάσσονταν σε πέσος, αφού προηγουμένως «λαδώνονταν» οι ταμίες.
Ένα από τα ιδιωτικά τζετ του Ελ Τσάπο, σε φωτογραφία που ανήρτησε ο γιος του Ιβάν στο Facebook Ένα από τα ιδιωτικά τζετ του Ελ Τσάπο, σε φωτογραφία που ανήρτησε ο γιος του Ιβάν στο Facebook
Με τα ίδια αυτά ιδιωτικά τζετ ο Γκουσμάν επισκεπτόταν συνοδεία ενόπλων σωματοφυλάκων τις πολυτελέστατες κατοικίες του, μεταξύ των οποίων κι μια έπαυλη στην παραλία του Ακαπούλκο, που διέθετε έναν ζωολογικό κήπο με λιοντάρια, τίγρεις και πάνθηρες κι ένα «τρενάκι» για ξενάγηση στους χώρους του, ενώ στην προκυμαία ήταν αγκυροβολημένο το γιοτ του «Τσαπίτο».
O γιος του Ελ Τσάπο, Αλφρέντο Γκουζμάν ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με το λιονταράκι και τη Bentley του στο λογαριασμό του
O γιος του Ελ Τσάπο, Αλφρέντο Γκουζμάν ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με το λιονταράκι και τη Bentley του στο λογαριασμό του
Ο Ελ Τσάπο πλήρωνε και τα έξοδα τεσσάρων με πέντε γυναικών, τη συντροφιά των οποίων απολάμβανε, ενώ ταξίδευε στο Μακάο για να τζογάρει και στην Ελβετία για αντιγηραντικές θεραπείες, αποκάλυψε ο Μαρτίνεζ.
H Ferrari και το επίχρυσο Καλάσνικοφ ανήκαν στο γιο του Γκουζμάν, Ιβάν (Φωτογραφία: Facebook)
H Ferrari και το επίχρυσο Καλάσνικοφ ανήκαν στο γιο του Γκουζμάν, Ιβάν (Φωτογραφία: Facebook)
Oι μεξικανικές Αρχές προχώρησαν πέρυσι στην έκδοση του Γκουζμάν στις ΗΠΑ. Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες περί διακίνησης ναρκωτικών με τους συνηγόρους του να υποστηρίζουν ότι τον παγίδεψαν πρώην συνεργάτες του. Ένας απ’ τους δικηγόρους του Ελ Τσάπο αμφισβήτησε στη δίκη την αξιοπιστία του Μαρτίνεζ, υποστηρίζοντας ότι ήταν τόσο εθισμένος στην κοκαΐνη τον καιρό που εργαζόταν στη δούλεψη του Γκουζμάν, ώστε είχε καταστραφεί η μύτη του. Από την πλευρά του ο Μαρτίνεζ απάντησε ότι όντως έκανε χρήση τεσσάρων γραμμαρίων κοκαΐνης εκείνη την περίοδο, αλλά έχει να την αγγίξει δύο δεκαετίες.

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου