ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου


Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Πυρσός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
Επικράτησε με 10-2 της ΑΕΠ μέσα στο Βατόλακκο. 
Ο Πυρσός δυναμώνει και από αγώνα σε αγώνα γίνεται καλύτερος. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητά στην απόδοση και η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει τα φόντα να διεκδικήσει τον τίτλο και να είναι ανταγωνιστική στη Γ’ Εθνική.





Αθόρυβα αλλά άκρως αποτελεσματική η πορεία του ΑΟ Σειρήνα. Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη ομάδα που γνωρίζει από πρωταθλητισμό και τα τελευταία χρόνια σημειώνει σταδιακή πρόοδο. Στη Σειρήνα αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, έχουν όμως υψηλούς στόχους και αισιοδοξούν καθώς στηρίζονται σε νέα, δικά τους παιδιά, ενώ παράλληλα το μεράκι και η εργατικότητά των ανθρώπων της διοίκησης έχουν δημιουργήσει άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις που ωθούν το σύλλογο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από χίλια μύρια κύματα πέρασε τα τελευταία 2,5 χρόνια η ΕΠΣ Γρεβενών. Φαίνεται ότι οδεύουν σε μια οριστική λύση μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η δικαίωση του Δημοσθένη Κουπτσίδη στη γνωστή υπόθεση που του κόστισε την.. προεδρεία. Ο ίδιος επανέρχεται δριμύτερος στο προσκήνιο και θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντείνονται οι επαφές με διάφορους παράγοντες που θα γίνουν συνοδοιπόροι στο ψηφοδέλτιο. Από την άλλη πλευρά άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξει έτερος υποψήφιος για την προεδρεία.
Πρωτοποριακή χαρακτηρίζεται η ιδέα να λειτουργήσει για πρώτη φόρα από φέτος προπονητικό τμήμα εκμάθησης ποδοσφαίρου στο ΙΕΚ Γρεβενών. Στη σύγχρονη εποχή που και το ίδιο το άθλημα έχει αλλάξει κρίνεται απαραίτητη η επιμόρφωση και η προσαρμογή και εξειδίκευση σε νέα συστήματα. Παράλληλα το συγκεκριμένο τμήμα παρέχει και γνώσεις γύρω από τη λειτουργία ακαδημιών.
Από τους πιο πιστούς οπαδούς του Πυρσού είναι η γλυκύτατη Νατάσσα Στεφανοπούλου, φοιτήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Γρεβενών. Παρόλο που η ίδια κατάγεται από τη Ζάκυνθο είναι η επίσημη φωτογράφος του Πυρσού. Δέθηκε με την ομάδα, τον προπονητή και τη διοίκηση προσφέροντας δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην ομάδα και η ίδια έχει όρεξη για δουλειά και αστείρευτη διάθεση για προσφορά.
Για 2η φορά στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ ο ΑΓΟ Δήμητρα χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά αφού δεν προσήλθε να αγωνιστεί στη Δεσκάτη. Η είδηση από μόνη της είναι πολύ ανησυχητική διότι η Δήμητρα είναι από τα πιο γνωστά και ιστορικά σωματεία με αδιάλειπτη πορεία στο πρωτάθλημα . Εφόσον το κακό τριτώσει τότε η ομάδα θα αποβληθεί από το Πρωτάθλημα.
Τάσος Γκόλιας: Ότι και να πεις είναι λίγο. Διαιτητής, ποδοσφαιριστής παλιότερα στην ομαδα του χωριού του. Ισχυρός παράγοντας στην Κοκκινιά/Πολύδεντρο ενώ όταν τον χρειάζεται ο σύνδεσμος των διαιτητών δηλώνει παρών.





Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα των ενώσεων με την μικτή ομάδα της ΕΠΣ να αποσπά ισοπαλία μετά από καλή εμφάνιση στα Τρίκαλα.
Στις προπονήσεις επανήλθαν οι παίκτες του Πρωτέα μετά την ξεκούραση του Σαββατοκύριακου που δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, Τη Κυριακή αγωνίζεται με τον Παλαμά με στόχο τη νίκη για να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία στο Πρωτάθλημα.
Ανεκτίμητη η προσφορά του παλαίμαχου Γιάννη Τσιοπλή. Αγωνίστηκε στο Πυρσό και τώρα είναι δίπλα στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου