ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Η αποκάλυψη στο Πρωινό για επιστροφή της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»



Σε μία αποκάλυψη, που αν
τελικά συμβεί, θα δώσει χαρά σε πολλούς τηλεθεατές, προχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στο Πρωινό. Μέσα από τη στήλη του αποκάλυψε ότι οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά», σκέφτονται σοβαρά να γίνει το σίκουελ, 23 χρόνια μετά το τέλος της.


«Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς Της Ελλάδος τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ του σίριαλ με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουγγαρέζος.



Η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Γιάννης Μπέζος και το βασικό καστ συμπλήρωναν οι: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης και Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.


Οι ιστορίες εκτυλίσσονταν στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας, στο οποίο υπηρετούσαν τρεις σμηνίτες. Σμήναρχος ήταν ο Κάκαλος, ενώ γραμματέας του η Μπουμπού. Από τη σειρά είχαν περάσει ως γκεστ μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης, ενώ της «Ελλάδος τα παιδιά», ακόμη και σήμερα που προβάλλονται σε επανάληψη, είναι από τις αγαπημένες του κοινού.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν πράγματι επιστρέψουν στην τηλεόραση με «φρέσκα» επεισόδια και σε νέες περιπέτειες.











newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου