ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Η ατάκα της Σπυροπούλου στον Κωστόπουλο για την Μπαλατσινού



Το Gala του My Style Rocks ταξίδεψε μέχρι το...
Χόλιγουντ και γέμισε με σταρ του σινεμά. Ταινίες αγαπημένες ζωντάνεψαν στο χθεσινό επεισόδιο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο που πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή, ενώ η Χριστίνα Σάλτη τραγούδησε τις επιτυχίες της και τους ξεσήκωσε όλους.


Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Πέτρο Κωστόπουλο για την Τζένη Μπαλατσινού, που ήταν καλεσμένη στο προηγούμενο Gala:

«Έχεις το πινακάκι σου, Πέτρο μου; Δεν σου χρειάζεται γιατί δεν θα βαθμολογήσεις. Έτσι, σε τέσταρα να δω αν ξέρεις τους κανονισμούς του παιχνιδιού μας», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.

«Το είδα τις προάλλες και τους ξέρω», απάντησε ο Κωστόπουλος και η Σπυρόπουλου τον ρώτησε: «Α, τις προάλλες. Με την Τζένη;». Ο Πέτρος Κωστόπουλος ωστόσο, δεν απάντησε.






Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βαθμολόγησαν και ανέδειξαν τη Μαρία Λέκα ως «Μovie Icon» της βραδιάς και κέρδισε 2500 ευρώ. Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Οι τρεις κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν οι Τάνια Κοφινιώτη, Έλλη Γελεβεσάκη και Πατρίτσια Κόρφα. Οι διαγωνιζόμενες έσωσαν την Πατρίτσια κι έτσι Τάνια και Έλλη τέθηκαν στη διάθεση της επιτροπής. Οι κριτές αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Τάνια Κοφινιώτη.
 

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου