ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Για έναν άντρα μετακόμισε η Νικόλ Κίντμαν στις ΗΠΑ




Ο γάμος της μαζί του διαμόρφωσε κατά
πολύ τη ζωή της και την καριέρα της, όπως παραδέχεται η ίδια. Ο λόγος για την Νικόλ Κίντμαν που φωτογραφήθηκε και τιμήθηκε από το περιοδικό Variety ως γυναίκα της χρονιάς και όπως φάνηκε είχε διάθεση για αποκαλύψεις.

Η Αυστραλή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να πάρει την τολμηρή απόφαση και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Χόλιγουντ.


«Έκανα μαθήματα υποκριτικής όντας μαθήτρια στο γυμνάσιο και στα τέλη της εφηβείας μου πήρα κάποιους ρόλους στην τηλεόραση. Τελικά μετακόμισα στο Λος Άντζελες μετά από μια συνάντηση με τον Τομ Κρουζ το 1990 και ενώ δουλεύαμε μαζί στο "Days of Thunder". Μετακόμισα γιατί τον ερωτεύτηκα και παντρευτήκαμε. Η αγάπη καθορίζει πάντα τις επιλογές μου» είπε η Νικόλ Κίντμαν.



Η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ χώρισαν το 2001 αλλά εκείνη συνηθίζει να μιλάει για την σχέση τους σε συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς.


«Όταν γνωριστήκαμε εκείνος ήταν ήδη ένα μεγάλο αστέρι του σινεμά και εγώ ήμουν στην αρχή της καριέρας μου. Ο Τύπος και το κοινό δεν είχε δείξει ενδιαφέρον για τη σχέση μας πιθανότατα επειδή τότε δεν υπήρχαν παπαράτσι και κοινωνικά μέσα δικτύωσης» είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος παραδέχτηκε ότι είχαν κοινό πάθος για ακραίες δραστηριότητες όπως καταδύσεις και ακροβατικά.

Το ζευγάρι χώρισε το 2001 και από το 2006 η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον κιθαρίστα Κιθ Ούρμπαν με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου