ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς εξήγησαν γιατί δεν θέλουν να βρεθούν μαζί στην πίστα



Είναι ένα από τα
αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και ο γάμος τους μετράει πολλά χρόνια. Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, οι οποίοι μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν και κάποια μυστικά του πετυχημένου γάμου τους.


«Κυκλοφορούμε μαζί. Αν κάτι δεν του αρέσει, το αλλάζω. Ντύνομαι πρώτα από όλα για εκείνον. Αν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να το αλλάξω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Καίτη Γαρμπή για το σύζυγό της.

Στην ερώτηση, αν θα συνεργαστούν κάποια στιγμή επί πίστας, η απάντηση τους ήταν αρνητική.

«Ποτέ», απάντησε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους. «Γιατί θέλουμε να είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Πρέπει να σου λείπει ο άνθρωπος σου. Πρέπει να τον περιμένεις και να σε περιμένει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια για το σύζυγό της και το δυναμικό come back, που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στη νυχτερινή ζωή.

«Θεωρώ ότι αυτό που έχει κάνει είναι πολύ μεγάλο. Το έκανε μόνος του. Και ίσως βαθύτερα, αυτός είναι ο λόγος που δεν δουλεύουμε μαζί. Είναι ένα πράγμα δικό του. Το έφτιαξε με τον ιδρώτα του. Την ίδρωσε τη φανέλα και την ιδρώνει ακόμα. Και θεωρώ ότι έχει κάνει μεγάλη επανάσταση στο χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Και πρόσθεσε για εκείνη ότι στο παρελθόν έχει κάνει λάθος επιλογές σε κάποια τραγούδια, αλλά δεν το μετανιώνει που τα τραγούδησε.

Όσο για το γιο τους Δημήτρη και την απόφασή του να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών του, η Γαρμπή είπε: «Ο γιος μας θαυμάζει πολύ τον πατέρα του. Έχει ταλέντο και θέλει να του μοιάσει. Είναι καταπληκτικός μουσικός. Ο Διονύσης είναι αυστηρός, τον θέλει μουσικό. Εγώ τον θέλω γιατρό ή δικηγόρο. Όσο για τη φωνή; Θέλει να την καλλιεργήσει». Μάλιστα και οι δύο τόνισαν ότι δεν θα τον άφηναν να πάει σε ένα talent show.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου