ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Οι κόρες της Νικόλ Κίντμαν θα εμφανιστούν σε τηλεοπτική σειρά



Οι δύο κόρες της
Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Ούρμπαν πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην τηλεόραση, μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά, «Big Little Lies» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και είναι υπεύθυνη παραγωγής η διάσημη μαμά τους. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις.


Όπως αποκάλυψε η Κίντμαν, οι κόρες της Σάντεϊ Ρόουζ (10 ετών) και Φέιθ Μάργκαρετ (7 ετών) θα εμφανιστούν στον επόμενο κύκλο. «Ήταν βοηθητικές ηθοποιοί, κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Ωστόσο, οι κόρες της Κίντμαν δεν είναι τα μόνα νέα πρόσωπα στο καστ της σειράς. Η βραβευμένη με Όσκαρ, Μέριλ Στριπ εντάχθηκε στο σίριαλ νωρίτερα φέτος.



«Είμαστε τυχεροί. Υπέγραψε χωρίς να έχει διαβάσει κανένα σενάριο» δήλωσε η Κίντμαν. Και πρόσθεσε: «Ήταν σαν έλεγε, θέλω να είμαι στη σύναξη μαγισσών».

Η Μέριλ Στριπ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πρόκειται να εμφανιστεί ως Μέρι Λουίζ Ράιτ, μητέρα του Πέρι Ράιτ (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ). «Ανησυχώντας για την ευημερία των εγγονιών της μετά τον θάνατο του γιου της, η Μέρι Λουίζ φτάνει στο Μόντερεϊ ψάχνοντας για απαντήσεις» σύμφωνα με το HBO.

Η Κίντμαν υποδύεται στη σειρά τη Σελέστε Ράιτ, χήρα του Πέρι και μητέρα των δύο παιδιών τους. Ο νέος κύκλος της βραβευμένης δραματικής σειράς μυστηρίου με στοιχεία μαύρης κωμωδίας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2019.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου