ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Τι βρήκαν στην τσάντα του ηθοποιού που συνελήφθη για την κακοποίηση του ταξιτζή




Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν καθημερινά τις τραγικές στιγμές που έζησε ο 24χρονος ταξιτζής
ο οποίος ναρκώθηκε κατά τη διάρκεια κούρσας και κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τα κατασχεθέντα αντικείμενα που φέρονται να ανήκαν στον 29χρονο ηθοποιό ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση, φαίνεται ότι η τσάντα την οποία είχε μαζί το, ξεχώρισε. Και αυτό διότι μέσα σε αυτή, οι αρχές εντόπισαν μεθαμφεταμίνες, το ναρκωτικό Sisha, χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice» ακόμα και γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου και δονητές.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα εργαλεία στον άτυχο αυτοκινητιστή, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί αφού φαίνεται πως ήταν ναρκωμένος. Μόνο η ιατροδικαστική έκθεση μπόρεσε να ρίξει άπλετο φως στο τι συνέβη, καθώς ο οδηγός, όπως έχει υποστηρίξει, δεν μπορούσε να θυμηθεί ακριβώς τί συνέβη, αφού έχει συγκρατήσει μόνο μερικές αποσπασματικές εικόνες.

Η οικογένεια του κατηγορούμενου ηθοποιό για το βιασμό του 24χρονου οδηγού ταξί, δεν πιστεύει τις κατηγορίες. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο Star, ο πατέρας του ηθοποιού δήλωσε πως ο αυτοκινητιστής έχει «στήσει» την ιστορία. «Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια», είπε, σημειώνοντας πως ο γιος του δεν είχε δώσει δικαιώματα και πως «η κοινωνία το ξέρει αυτό».

Η μητέρα του ηθοποιού δήλωσε περήφανη για το γιο της, επιμένοντας πως δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ όλα όσα του αποδίδονται. «Ο γιος μου ήταν πάνω σε πανικό. Αρχικά πίστευε πως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Με δική του προτροπή δεν πήρε 48ωρη προθεσμία, αυτό ήταν το μόνο ατόπημα» δήλωσε κι συνέχισε: «Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει, και μιλάω για τον ταξιτζή, δεν πάει αυτόν από τον οποίο υποτίθεται ότι κινδύνευσε στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία». Αντίστοιχα, η αδελφή του ανέφερε: «Ξέρω πως ο αδερφός μου δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχει τη συνείδησή του καθαρή».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος φέρεται να κάλεσε ταξί για μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και αφού έβαλε στον καφέ του οδηγού κάποιο είδος ναρκωτικής ουσίας, τον κακοποίησε. Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο ηθοποιός να βρισκόταν και αυτός κάτω από την επήρεια ουσιών, κάτι που αναμένεται να δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου