ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : «Ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, κρύβομαι…»

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

«Ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, κρύβομαι…»Το Greece's Next Top Model έχει
κερδίσει τη θέση του στα ποσοστά της τηλεθέασης και οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται τα κορίτσια του reality show προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Στη χθεσινή εκπομπή μία από τις δοκιμασίες ήταν οι κοπέλες να χωριστούν σε δυάδες και να προσπαθήσουν να περάσουν ένα κοινωνικό μήνυμα.


Η coach-μέντορας των παικτριών Έλενα Χριστοπούλου τις ρώτησε, πριν ξεκινήσουν, για το ποια είναι τα μηνύματα που θα μπορούσαν να περάσουν στον κόσμο.

«Αν κάποιος άνθρωπος είναι πιο εύσωμος, πιο μικρόσωμος, πιο ψηλός, πιο κοντός, είναι αυτό που είναι… Δηλαδή, δεν έχει νόημα να είμαστε όλοι ίδιοι…», είπε η Ξανθή Τζερεφού.


Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε την ευκαιρία και διακόπτοντάς την, εξομολογήθηκε: «Να ξέρεις ότι από σένα εγώ τουλάχιστον παίρνω συνέχεια μαθήματα καθημερινά. Γιατί και εγώ είμαι μια γυναίκα που ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, φοβάμαι, κρύβομαι… Ειδικά λόγω εσού κάθε μέρα με κάνεις πραγματικά να νιώθω καλύτερα και με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Αλήθεια στο λέω αυτό, ειδικά εσύ».
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου