ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

«Αθλητικές ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

«Ουδείς προφήτης αγίασε στον τόπο του», που λέει ο  φιλόσοφος λαός και δυστυχώς αυτήν η ρήση
εφαρμόστηκε και στην κοινωνία των Γρεβενών. Βλέποντας τη φθίνουσα πορεία του Πυρσού τα τελευταία χρόνια, που έχει μείνει καθηλωμένος στο τοπικό πρωτάθλημα και δεν μπορεί αν σηκώσει κεφάλι, αρκετοί είναι αυτοί που αναπολούν με νοσταλγία  την εποχή Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ο γνωστός επιχειρηματίας από τα Γρεβενά παρά την απεριόριστη προσφορά στον Πυρσό και στην κοινωνία των Γρεβενών, ωθήθηκε να φύγει ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του. Ύστερα από την αυστηρή κριτική και τη γκρίνια που αντιμετώπισε. Υπενθυμίζουμε ότι επί των ημερών του ο Πυρσός μεσουρανούσε στη Γ’ Εθνική διαθέτοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Με παίκτες όπως Παπουλή (Εθνική Κύπρου), Γκαμπόρ, Βελώνη το ΔΑΚ ήταν σταθερά γεμάτο σε όλα τα εντός  έδρας παιχνίδια και το κυριότερο είναι ότι η ομάδα είχε αποκτήσει     ένα αξιόλογο και αξιέπαινο όνομα λόγω της απόλυτης συνέπειας που έδειχνε τη διοίκηση σε όλα ανεξαιρέτως και τα επιμέρους τμήματα. Προφανώς για ορισμένους αυτά δεν ήταν αρκετά.






Κολοβή λόγω των  δυσμενών καιρικών συνθηκών ήταν η 7η αγωνιστική στην ΕΠΣ Γρεβενών. Διεξήχθησαν μόνο για το Σάββατο με τον Πυρσό να παρουσιάζει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο για άλλη μια φορά. Δεν είναι τόσο η νίκη επί του Κεραυνού Μεγάρου αλλά η εικόνα που έδειξε το συγκρότημα του Χρήστου Λάλλου, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ευχάριστη έκπληξη, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας του Γιώργου Βλάχου πάει «τρένο» πετώντας από νίκη σε νίκη. Το θετικό είναι ότι στηρίζεται σε πολλά νεαρά παιδιά που έχουν όρεξη, διάθεση και φιλοδοξίες και παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.
Η κακοκαιρία που έπληξε το νομό μας είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα Αεράτα – Θρίαμβος Σερβιανών. Ωστόσο η εξέλιξη αυτή   επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό και τις 2 ομάδες. Αφενός μεν οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν ως τα Γρεβενά και αφετέρου κυρίως οι γηπεδούχοι που επωμίσθηκαν το εξοδολόγιο διαιτητών και παρατηρητών που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει το ποσό των 500 ευρώ. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που απειλεί με οικονομική εξόντωση τις ήδη εξουθενωμένες ομάδες της Γ’ Εθνικής. Αλήθεια η ΕΠΟ τι έχει να πει για αυτές τις περιπτώσεις; Δικαιολογημένα οι παράγοντες των ομάδων διαμαρτύρονται διότι μόλις και μετά βίας τα βγάζουν πέρα. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτό το παιχνίδι όπως και πολλά άλλα θα έπρεπε να είχε έγκαιρα αναβληθεί για να μην επωμισθούν οι σύλλογοι τα περιττά έξοδα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΠΣ Γρεβενών άρχισε. Σύμφωνα με τα δεδομένα αναμένεται επανεκλογή του Δημοσθένη Κουπτσίδη. Το ενδιαφέρον εστιάζεται περισσότερο στην κατάρτιση του νέου ΔΣ κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από αυτούς που θα εκλεγούν. Στο ψηφοδέλτιο του έχει συμπεριλάβει αρκετές γυναίκες προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση





Από τη μια μεριά όλοι στην ΕΠΣ εκφράζουν τον προβληματισμό τους δικαιολογημένα για τις ομάδες που παραμένουν ενεργές στο Νομό, από την άλλη δε λείπουν όμως οι περιπτώσεις που έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΑΟ Αμέρου Μηλιάς που διαθέτει πολλά νέα παιδιά εκπροσωπώντας μια ευαίσθητη γεωγραφικά περιοχή ωστόσο εκδιώχθηκε παλαιότερα στην κυριολεξία από της ΕΠΣ Γρεβενών και υποχρεώθηκε να συμμετάσχει στην ΕΠΣ Ηπείρου.
Το κολυμβητήριο επισκέφθηκε ο Γιώργος Δασταμάνης συνοδευμένος από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Τρίγωνη όπου άκουσε και είδε από κοντά τα προβλήματα.

Το πρώτο παιχνίδι στη football league διαιτήτευσε ο διαιτητής ο Κώστας Τσετσίλας. Μιλάμε για το Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος 2-3. Σύμφωνα με τον παρατηρητή διαιτησίας ήταν άψογος όπως και ο Βασίλης Μωυσιάδης ως βοηθός.
Στο ενωσιακό πρωτάθλημα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ αντιμετωπίζουν την Τέταρτη 21/11/2018 τις αντίστοιχες της Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου