ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Πλούσιο θέαμα επιφύλασσε και η 8η αγωνιστική στην ΕΠΣ. Ο μέσος όρος
ήταν 5 γκολ ανά παιχνίδι, αφού σημειώθηκαν 41 γκολ σε 8 παιχνίδια. Το βιολί τους συνέχισαν Πυρσός και Σειρήνα που πρωτοπορούν σε κάθε όμιλο, έχοντας το απόλυτο σε επιτυχίες, 8 στα 8. Θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμπλήρωση της προνομιούχου τριάδας σε κάθε όμιλο καθώς αυτοί θα παίζουν μεταξύ τους στα πλέι οφ για την ανάδειξη πρωταθλητή.
Στις θετικές ειδήσεις είναι ότι όλα κύλησαν ήρεμα χωρίς παρατράγουδα σε θέματα διαιτησίας. Δεν έλειψαν όμως και τα τραγικά. Από τη μια μεριά οι ποδοσφαιριστές στο ΔΑΚ δεν μπόρεσαν να κάνουν μπάνιο αφού δεν υπήρχε ζεστό νερό και από την άλλη πολλαπλασιάζονται οι φωνές για παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και όμως εμφανίζονται στην ενδεκάδα.
Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΣ. Το μοναδικό  ψηφοδέλτιο ήταν του Δημοσθένη Κουπτσίδη που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Το ΔΣ απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και τις επόμενες μέρες ο επανεκλεγής πρόεδρος αναμένεται να τοποθετηθεί πάνω σε σημαντικά ζητήματα.
H υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣ Σοφία Γκούμα-Στάθη
Σχεδόν 4 μήνες συμπληρώνουν στα Γρεβενά 2 έγχρωμοι ποδοσφαιριστές που προπονούνται με τον Πυρσό. Από τη διοίκηση διαβεβαιώνουν πως θα τακτοποιηθεί το θέμα και θα εκδοθούν τα δελτία τους. Ωστόσο το ζήτημα εξελίσσεται σε σίριαλ με πολλά επεισόδια και πολλοί αμφιβάλλουν αν θα υπάρξει αίσια κατάληξη.
Άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας είχαν τα Γρεβενά Αεράτα, όπου γνώρισαν την ήττα με 4-1 στη Κέρκυρα από τον Κρόνο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι είναι ξεγραμμένα από την υπόθεση παραμονής. Ο Νίκος Μπαλοδήμος δεν το βάζει κάτω, δουλεύει με τους παίκτες του και τους έχει εμπιστοσύνη.

Από νίκη σε νίκη ο Πρωτέας καθώς επικράτησε του ΑΣ Ιωαννίνων με 76-66 σε ένα κατάμεστο κλειστό αποδίδοντάς μπάσκετ ποιότητας ξεσηκώνοντας το κοινό. Σημαντική νίκη για τις γυναίκες του Αγ. Γεωργίου καθώς νίκησαν 60-54 τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και ουσιαστικά πήραν προβάδισμα για τα τελικά στη Β. Ελλάδα.
Τον Ευθύμη Ασλανίδη πήρε η Σειρήνα. Πρόκειται για ένα αξιόλογο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να δώσει λύσεις, αγωνίστηκε παλιότερα στον Πυρσό, Γ΄ Εθνική, επί Παπαϊωάννου και προπονητή τον Υφαντίδη.
Μετά από 15 χρόνια   συνεχούς παρουσίας στη διαιτησία και έχοντας άριστες εμπειρίες από τα γήπεδα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την επιτροπή διαιτησίας όπου υπήρξε μέλος τα τελευταία 3 χρόνια. Ο Τάσος Γκόλιας θέλει να ευχαριστήσει τους Γ. Κοσματόπουλο, Δ. Κουπτσίδη, Χρ. Σιαμίδη, Λιάκκα, Νατσιόπουλο και Βλάχο για την άψογη συνεργασία που είχε και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους διαιτητές για τη συνεργασία και ανοχή.





Στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Άρης Παλαιοχωρίου και στον 3ο όμιλο ο Μακεδονικός Φούφας. Προπονητές είναι ο Παντζιαράς και ο Γιάννης Σαμαράς αντίστοιχα, και οι 2 πέρασαν από τον Πυρσό επί Δ. Παπαϊωάννου.

Δεν τα κατάφεραν προχτές οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ καθώς ηττήθηκαν με 5-1 οι παίδες και 3-0 οι νέοι από τις αντίστοιχες της Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου