ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

«Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε συμπαθής, τον θεωρούσα άξεστο»





Η διαμάχη του Γιώργου Λιάγκα με τον
ΑΝΤ1, που έχει προκύψει σχετικά με το συμβόλαιό του και με τη μη αξιοποίησή του από το κανάλι του Αμαρουσίου, πολλοί είναι οι άνθρωποι της τηλεόρασης που έχουν σχολιάσει την ιστορία αυτή. Ανάμεσά τους και η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία εξέφρασε την άποψη της για τη διαμάχη. Και τα όσα δήλωσε, προκαλούν αίσθηση.


«Θεωρώ ότι τα κανάλια δεν πρέπει να "τιμωρούν" τους παρουσιαστές. Όταν τα κανάλια δε θέλουν κάποιον πρέπει να τον αποδεσμεύουν. Το να βρίσκεται ένας άνθρωπος σε καθεστώς ομηρίας δεν τιμά το κανάλι. Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε συμπαθής εξαιτίας της κρίσης του με τον ΑΝΤ1. Τον Γιώργο Λιάγκα τον θεωρούσα εξαιρετικά άκομψο και μερικές φορές και άξεστο, ότι έφερνε πάρα πολύ κόσμο σε δύσκολη θέση.


Μέσα από αυτό που του συνέβη κατάλαβε το κόστος της αλαζονείας που σου δίνει η πρωτιά. Κάποτε έκανε δηλώσεις που ήταν πολύ προκλητικές και κυνικές. Ο ΑΝΤ1 κάνει το λάθος να κρατά εγκλωβισμένο τον Λιάγκα, αλλά τον κάνει συμπαθή στην κοινή γνώμη γιατί τον έχει όμηρο. Και από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνει ότι η εποχή της αλαζονείας έχει τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.










newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου