ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Κάηκε το σπίτι του Τζέραρντ Μπάτλερ στη φονική φωτιά στην Καλιφόρνια



Στο έλεος της πιο
καταστροφικής φωτιάς στην ιστορία της βρίσκεται η Καλιφόρνιακαι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός είναι 31 νεκροί, περισσότεροι από 200 αγνοούμενοι κι εκατοντάδες καμένα σπίτια, ενώ όλοι υποστηρίζουν ότι ο αριθμός θα ανέβει δραματικά τις επόμενες ώρες. Επίσης, πάνω από 250.000 άνθρωποι κλήθηκαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα τις εστίες τους στο Σακραμέντο και στο Μαλιμπού. Ανάμεσα τους και πολλοί διάσημοι, οι οποίοι διατηρούν πολυτελείς επαύλεις στο πλούσιο θέρετρο του Μαλιμπού και του Καλάμπας.


Κάποιοι στάθηκαν τυχεροί και οι φλόγες απείλησαν τα σπίτια τους, αλλά οι ζημιές ήταν μικρές, ενώ άλλοι είδαν τα σπίτια τους να «παραδίνονται» στη μανία της φωτιάς. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ είναι ένα από τα «θύματα», καθώς η έπαυλη του στο Μαλιμπού έγινε αποκαΐδια. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie μπροστά από το κατεστραμμένο σπίτι του. Στο post του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες για τη γενναία μάχη που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν με τη φωτιά.




Και η Μάιλι Σάιρους είδε την έπαυλη της στο Μαλιμπού να παραδίνεται στις φλόγες. Η νεαρή τραγουδίστρια με tweets ανέφερε ότι η οικογένεια της και τα ζώα της είναι όλοι τους καλά και πως αυτό έχει σημασία. Ανάμεσα στους πυρόπληκτους είναι και η Κιμ Καρντάσιαν, αφού το πίσω μέρος του σπιτιού της κάηκε. Η οικογένεια είχε εγκαταλείψει την έπαυλη στο Καλάμπας με το που ξέσπασε η φωτιά, παίρνοντας μαζί λίγα από τα υπάρχοντά τους.



Τα σπίτια τους εγκατέλειψαν και οι Lady Gaga, Αλίσα Μιλάνο, Κλόε Καρντάσιαν, Γουίλ Σμιθ, Σερ, Ορλάντο Μπλουμ και δεκάδες άλλοι σταρ. Μάλιστα, η φωτιά έχει πλησιάσει επικίνδυνα την περιοχή όπου βρίσκεται η έπαυλη του Μπλούμ, αλλά κι εκείνη του Σάιμον Κάουελ. Σχετικά, τυχερή στάθηκε η Κέτλιν Τζένερ, όπου οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, πριν κάψει ολοσχερώς το σπίτι της.

Η έπαυλη της Κέιτλιν Τζένερ








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου