ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Μισέλ Ομπάμα είχε αγκαλιάσει τη βασίλισσα Ελισάβετ



Ήταν το 2009, όταν το
ζεύγος Ομπάμα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μπάκιγχαμ. Και, τότε, είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε συζητηθεί έντονα η κίνηση της πρώην Πρώτης κυρίας των ΗΠΑ να περάσει το χέρι της γύρω από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η αυθόρμητη εκείνη κίνηση θεωρήθηκε μέγα λάθος και για πολλούς μοιάζει ανεπίτρεπτο κάποιος να αγκαλιάζει με αυτόν τον τρόπο τη βασίλισσα.


Εννέα χρόνια μετά, η Μισέλ Ομπάμα, μέσα από το νέο της βιβλίο «becoming»αναφέρεται σε εκείνο το σκηνικό, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο πίσω από το «σπάσιμο» του Πρωτοκόλλου από την πλευρά της.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει η εφημερίδα Sun, οι κυρίες είχαν μια συζήτηση για τα άβολα παπούτσια που φορούσαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους πριν από τη Σύνοδο Κορυφής G-20 του 2009.




Η βασίλισσα είχε πει τότε στη Μισέλ Ομπάμα «Είσαι τόσο ψηλή», με την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ να απαντά ότι οι Jimmy Choo γόβες της, της πρόσθεσαν μερικούς επιπλέον πόντους. Τότε, η Ελισάβετ έδειξε με κάποια απογοήτευση τις μαύρες γόβες της, λέγοντας: «Αυτά τα παπούτσια είναι δυσάρεστα, έτσι δεν είναι;».

Η Μισέλ Ομπάμα συνεχίζει στα απομνημονεύματα: «Ομολόγησα τότε στη βασίλισσα ότι τα πόδια μου πονούσαν επίσης. Κοιτάξαμε η μία την άλλη με πανομοιότυπη έκφραση, σαν να λέγαμε: Πότε όλη αυτή η ορθοστασία με τους παγκόσμιους ηγέτες γύρω θα τελειώσει;». Και ξεκαθαρίζει ότι η ίδια και η βασίλισσα ήταν «μόνο δύο κουρασμένες κυρίες που καταπιεζόμασταν από τα παπούτσια μας».

Όσο για την περιβόητη αγκαλιά, εξηγεί: «Τότε έκανα ό,τι είναι ενστικτώδες για μένα κάθε φορά που νιώθω ότι είμαι συνδεδεμένη με ένα νέο πρόσωπο, που είναι να εκφράσω τα συναισθήματά μου προς τα έξω. Έβαλα το χέρι με αγάπη στον ώμο της». Και όπως λέει, εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποίησε ότι έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο. «Αν δεν είχα κάνει τη σωστή κίνηση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έκανα τουλάχιστον την ανθρώπινη κίνηση» σημειώνει με νόημα στο βιβλίο της.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου