ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η νεαρή χορεύτρια που έκανε τη Μαρία Κωνσταντάκη να πατήσει το golden buzzer στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»



Όταν η Άννα Γερογιάν είχε
εμφανισθεί στις οντισιόν του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με τη χορογραφία της. και το ίδιο έκανε και στη διαδικασία των Judge Cuts, όταν ανέβηκε στη σκηνή του σόου, για να διεκδικήσει μία θέση στην ημιτελική φάση.


Και ποιος να έλεγε στη νεαρή χορογράφο ότι η αποστολή της θα ήταν τελικά, τόσο εύκολη. Η Άννα γι’ ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με τη χορογραφία της, ενώ μετά το τέλος αυτής, όταν εξήγησε το μήνυμα που περνούσε, συγκίνησε τους πάντες.

«Είχε ιστορία όλο αυτό που έδειξα. Ήταν μια κούκλα που βρίσκεται μέσα στο κουτί της και αυτό την εμποδίζει να εκφράζει τα συναισθήματά της. Και κατά κάποιον τρόπο να πραγματοποιήσει και το όνειρό της που είναι να χορεύει. Οπότε, αυτό που κάνει είναι να βγαίνει έξω από το κουτί, να δίνει τον πραγματικό της εαυτό και μόλις αντιλαμβάνεται πως ουσιαστικά το αφεντικό έρχεται πίσω για να δείξει στη μητέρα του, όπως είπε και το τραγούδι: κοίτα τι κάνει, μόνο περιστρέφεται, αποφασίζει να ξεψυχήσει και γιατί έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, χόρεψε για τελευταία φορά», δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα.

Και οι τρεις κριτές μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την προσπάθειά της, ενώ η καλεσμένη του σόου, Μαρία Κωνσταντάκη ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, σηκώθηκε από τη θέση της και πάτησε το golden buzzer. Έτσι, η Άννα Γερογιάν, πέρασε στα ημιτελικά, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου