ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αυτή είναι η πλουσιότερη Κύπρια που ζει στην απόλυτη χλιδή... [photos]



Είναι ίσως η πλουσιότερη Κύπρια στον κόσμο. Ζεί μια ζωή σαν παραμύθι και είναι παρούσα σε όλα τα χλιδάτα πάρτι σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν αυτά διοργανώνονται...




Ο χαρακτήρας της; Είναι παρορμητική, πολύ δυναμική και της αρέσει να δείχνει τα πλούτη της. Η Βανέσσα Πομπόνι, λέγεται ότι κινεί τα νήματα της κυπριακής υψηλής κοινωνίας και έχει συνήθειες που δεν απέχουν πολύ από τις χλιδάτες οικογένειες του Μπέβερλι χιλς ή της Ρωσικής Αριστοκρατίας.

Η Βανέσσα είναι παντρεμένη με τον Ιταλό Κόμη Πάολο Πομπόνι -και κατά συνέπεια είναι κοντέσα- γόνο μιας οικογένειας που το δέντρο της φτάνει στους Καίσαρες της Ρώμης. Ζουν στην απόλυτη χλιδή. Η ίδια αρέσκεται να την αποκαλούν κοντέσα και έτσι υπογράφει στον προσωπικό της λογαριασμό και στην αλληλογραφία της.



Μετακινείται με αυτοκίνητα από την πανάκριβη συλλογή της και χρησιμοποιεί προσωπικό σοφέρ. Όσο για τα φετίχ της; Τα γλυκά στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί, τα κεριά που φτιάχνουν ατμόσφαιρα, τα διαμάντια πολλών καρατίων, τα πανάκριβα αυτοκίνητα, στις HERMES και CHANEL τσάντες, αλλά και στα λιονταράκια της, τα γιότ και τα πανάκριβα αυτοκινητάκια της.



Λατρεύει τη σαμπάνια και το χαβιάρι. Ζει μεταξύ Κύπρου και Μόντε Κάρλο-Κάννες. Το σπίτι της, στις Κάννες, είναι από τις ομορφότερες βίλες και έχει συχνά φιλοξενηθεί σε ξένα περιοδικά. Έχει μεγάλη δραστηριότητα στην φιλανθρωπία και ενδιαφέρεται για την Κύπρο, όπου συχνά πραγματοποιεί εκδηλώσεις και είναι ιδιαίτερα αγαπητή.





Τρομακτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου