ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Το μισό πετυχημένο Survivor μπαίνει στο Nomads



Ακουγόταν έντονα τις
προηγούμενες ημέρες πως στον ΑΝΤ1 προχωρούν σε δραστικές λύσεις προκειμένου να τονώσουν τα νούμερα του Nomads 2, που δεν ήταν αυτά περίμεναν οι άνθρωποι του καναλιού. Και μέσα στις κινήσεις που σκέφτονταν να κάνουν, ήταν να προτείνουν να μπουν στο παιχνίδι παίκτες από το Survivor.

Μαλιστα, πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ότι δέχτηκαν πρόταση παίκτες του Survivor για το Nomads, χωρίς όμως να αποκαλύψει ονόματα. Το έκαναν, όμως, το πρωί της Πέμπτης μέσα από το Πρωινό, όπου κι επίσημα αποκάλυψαν ποιοι παίκτες από τους δύο κύκλους του Survivor μπαίνουν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Και άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αφού από τους 8 νέους παίκτες, οι 6 είναι από το πρώτο Survivor, που είχε σαρώσει σε τηλεθέαση.

Και μιλάμε για παίκτες που άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (μισθοφόρος) και ο Ορέστης Τσανγκ. Οι υπόλοιποι πρώην survivors είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος (από το δεύτερο κύκλο), η Μαριάννα Καλλέργη (από τον πρώτο κύκλο), η Ντάρια Τουρόβνικ (από τον δεύτερο κύκλο) και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου (από τον πρώτο κύκλο).


Πώς, όμως, θα ανακατέψουν την τράπουλα με τις νέες ηχηρές προσθήκες; Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, ήδη ενημέρωσαν τους παίκτες του Nomads 2, που βρίσκονται στη Μαδαγασκάρη πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσουν 5 παίκτες και θα μείνουν πίσω οι 10, οι οποίοι θα λέγονται «Οι Επίλεκτοι», ενώ οι νέοι παίκτες θα είναι οι «Οι Εισβολείς»!


Μένει τώρα να δούμε, αν η ανατρεπτική κίνηση της παραγωγής, αποδειχθεί… ματ και φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον πίνακα της τηλεθέασης.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου