Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Οι παίκτες του «Survivor» ανέβασαν τα ποσοστά του «Nomads»Το «Nomads-Μαδαγασκάρη» επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στους
τηλεθεατές, το βράδυ της Πέμπτης, με τους πρώην παίκτες του «Survivor» να κάνει επιτέλους της εμφάνισή τους στο παιχνίδι του Ant1.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η Ντάρια Τουρόβνικ και η Μαριάννα Καλλέργη εισέβαλλαν στο ριάλιτι επιβίωσης, φέρνοντας τα πάνω-κάτω.

Η άφιξή τους στη Μαδαγασκάρη έφερε εντάσεις στις δύο ομάδες, με το Χρήστο Βασιλόπουλο να «τα βάζει» με τον Ορέστη Τσανγκ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, αλλά και χαμόγελα στα στελέχη του καναλιού που είδαν τις μετοχές τους στην prime time να ανεβαίνουν.

Το «Nomads» σημείωσε 17,6% στο σύνολο και 20,9% στο δυναμικό κοινό, την ίδια ώρα που το «Voice of Greece» σημείωσε 26,4% και 26,6%, αντίστοιχα. Το «Τατουάζ» του Alpha συγκέντρωσε 26% στο σύνολο και 24,4% στο κοινό 18-54, αποδεικνύοντας τη δυναμική του για μία ακόμη φορά.

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου