Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Ιλιγγος με τα χρήματα που πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads [εικόνες]Στον ΑΝΤ1 έκαναν αδιαμφισβήτητα την κίνηση ματ στο Nomads.
 
Αν και ξεκίνησε ως ένα αδιάφορο παιχνίδι, λόγω καστ, έσωσαν την... παρτίδα βάζοντας μέσα οκτώ πρώην Survivors. Και μάλιστα όχι όποιους και όποιους αλλά τους πλέον ιντριγκαδόρους. 

Ετσι, αφού θα γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα στου υπάρχοντες παίκτες του Nomads, θα φτιάξουν μια ομάδα με αυτούς και θα βάλουν απέναντί τους, ως μια ομάδα, τους πρώην Survivors. 
Συγκεκριμένα, στη Μαγαδασκάρη ήδη βρίσκονται οι: 
  • Στέλιος Χανταμπάκης
  • Ορέστης Τσανγκ
  • Γιάννης Σπαλιάρας
  • Κώστας Αναγνωστόπουλος
  • Νάσος Παπαργυρόπουλος
  • Μαριάννα Καλλέργη
  • Ντάρια Τουρόβνικ
  • Ελισάβετ Δοβλιατίδου
Μάλιστα, οι έξι από τους οκτώ αναχώρησαν με την ίδια πτήση για Μαγαδασκάρη και πόζαραν μαζί στο Ελ.Βενιζέλος. 
Από αριστερά: Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης ΣπαλιάραςΑπό αριστερά: Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας
Φυσικά, οι οκτώ πρώην Survivors δεν έφτιαξαν βαλίτσες για Μαγαδασκάρη έτσι απλά, αλλά πήγαν με το αζημίωτο. 

Όπως ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, οι εισβολείς του Nomads θα αμείβονται από 3.000 έως 8.000 ευρώ την εβδομάδα!
Ο Νάσος Παργυρόπουλος, ο Γιώργος Ανδριαδάκης (σύντροφος της Ντάριας τον οποίο στο Survivor αποκαλούσε χαϊδευτικά Μπι) και η Ντάρια ΤουρόβνικΟ Νάσος Παργυρόπουλος, ο Γιώργος Ανδριαδάκης (σύντροφος της Ντάριας τον οποίο στο Survivor αποκαλούσε χαϊδευτικά Μπι) και η Ντάρια ΤουρόβνικΟ Στέλιος Χανταμπάκης, η σύζυγός του Ολγα Πηλιάκη και η Ελισάβετ ΔοβλιατίδουΟ Στέλιος Χανταμπάκης, η σύζυγός του Ολγα Πηλιάκη και η Ελισάβετ ΔοβλιατίδουΣτέλιος Χανταμπάκης (το πρόσωπο που έβαλε φωτιά στο Survivor 1) και ο Γιάννης ΣπαλιάραςΣτέλιος Χανταμπάκης (το πρόσωπο που έβαλε φωτιά στο Survivor 1) και ο Γιάννης Σπαλιάρας
Φωτογραφίες: ΝDP
iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου