ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Ο εκνευρισμός του Πάνου Μουζουράκη με τους παίκτες του στο The Voice



Το battle ανάμεσα στον
Νάσο Κατσίνα και στον Νικόχρηστο Λαμπαούνα στο χθεσινό The Voice προκάλεσε τον εκνευρισμό του coach τους Πάνου Μουζουράκη.

«Δεν κατάλαβα τι είδα! Ήταν διαφορετικά μοιρασμένο το τραγούδι στην πρόβα. Έγιναν αλλαγές τελευταία στιγμή;»



«Όχι ήταν δικό μου λάθος που το έσωσε τελευταία στιγμή ο Νικόχρηστος» εξήγησε ο διαγωνιζόμενος Νάσος Κατσίνας, και ο Πάνος Μουζουράκης συνέχισε πως και στην αρχή μάλλον έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά οι ίδιοι τον διαβεβαίωσαν πως δεν είχε συμβεί άλλη αλλαγή. «Καταρχάς αυτό το τραγούδι ήταν να πείτε, ή ήταν να πείτε τη Λυγαριά και είπατε τον Πλάτανο; Να το πιάσω από εκεί», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα.




«Θεωρώ ότι ήταν εξίσου δίκαια μοιρασμένο το τραγούδι. Για κάποιο λόγο θυμάμαι ότι ο Νάσος έμπαινε στην αρχή. Όντως οι καταλήξεις σου δεν ήταν σωστές τονικά στην αρχή. Όντως μπράβο στον Νάσο που παραδέχτηκε το λάθος του, όντως μπράβο στον Νικόχρηστο που το έπιασε και δεν το άφησε να πέσει κάτω. Το λάθος του Νάσου τον στοίχειωσε σε όλο το υπόλοιπο τραγούδι με αποτέλεσμα όταν ξαναμπήκε στον στίχο από φόβο ότι θα το ξαναχάσει, έδωσε εκείνη την παραπάνω ενέργεια και την τσατίλα που σου ζήτησα να μην το βγάλουμε. Και προσπάθησες να το σώσεις φωνάζοντας το το τραγούδι. Όταν ο Νάσος εξήγησε ότι του πήγαινε καλύτερα έτσι… ο Πάνος σχολίασε: «Δηλαδή απλά κουνούσες το κεφάλι σου την ώρα που τα έλεγα εγώ». Τελικά ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να συνεχίσει στα knockouts με τον Νικόχρηστο.
 








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου