ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο πιο υπέρβαρος άνθρωπος στον κόσμο έχασε 300 κιλά και θέλει να χάσει 100 ακόμα ( εικόνες +video)



Ο μέχρι πρότινος πιο υπέρβαρος άνθρωπος του κόσμου έχει χάσει 300 κιλά από το
2016 μέχρι σήμερα και σκοπεύει να χάσει 100 κιλά ακόμα μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο Χουάν Πέδρο Φράνκο από το Μεξικό ζύγιζε 595 κιλά το 2016 και ανακηρύχθηκε ο «βαρύτερος άνθρωπος του κόσμου» από τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness. Μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ο Χουάν έπεσε τώρα 300 κιλά, χάνοντας έτσι τον τίτλο του, όπως ανέφερε η DailyMail.





Ο 34χρονος, που υποφέρει από παχυσαρκία από την παιδική του ηλικία, ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι για πάνω από 10 χρόνια.
Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γκουανταλαχάρα, για μια σειρά χειρουργείων που άλλαξαν τη ζωή και την εμφάνισή του. Ως αποτέλεσμα, έχει επίσης τη δυνατότητα να μειώσει την ποσότητα φαρμάκων που έπαιρνε για τον διαβήτη και την υπέρταση.Ο Φράνκο ζυγίζει τώρα 298 κιλά και θέλει να χάσει άλλα 100 τα επόμενα χρόνια.

«Όταν ήμουν έξι ζύγιζα σχεδόν 60 κιλά, και αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν πρόσεχα, αλλά οφείλονταν σε μια ασθένεια με την οποία γεννήθηκα », δήλωσε ο Φράνκο.
Ο Φράνκο δεν ήθελε να είναι το κέντρο της προσοχής μετά την απόκτηση του τίτλου του «Βαρύτερου Ανθρώπου του κόσμου». Τότε αποφάσισε να θεραπεύσει τον εαυτό του.
Ακολούθησε μια ειδική διατροφή τριών μηνών για να προετοιμαστεί για χειρουργική επέμβαση και τελικά έχασε 174 κιλά. Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2017, υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση για να κόψει το στομάχι του.
Τώρα η μητέρα του Φράνκο, Μαρία δε Ζεσούς, είναι θετική σχετικά με το πρόγραμμα απώλειας βάρους που απειλούσε την υγεία του.

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου