ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Οι γραφικές γωνιές και τα κρυμμένα μυστικά του Πηλίου



Είναι από τα ομορφότερα
μέρη της Ελλάδας και από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, για όλες τις εποχές. Γιατί το πολύπλευρο και πάντα ενδιαφέρον βουνό των Κενταύρων διαθέτει προορισμούς για όλους.


Το Πήλιο κρύβει και τα δικά του μυστικά, καλώντας τον επισκέπτη να τα ανακαλύψει, μέσα από τις βόλτες του στη φύση, με φόντο τον Παγασητικό και τα πανέμορφα χωριά του. Το μυθικό βουνό των Κεναύρων είναι ένα μωσαϊκό εικόνων, που ακόμη και αν έχεις βρεθεί ξανά εκεί, αισθάνεσαι σαν να ανακαλύπτεις αυτό τον τόπο για πρώτη φορά.

Σήμα κατατεθέν του είναι τα γραφικά του χωριά με τις χαρακτηριστικές πλατείες, τα πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά. Η ατμόσφαιρά τους γοητεύει τον επισκέπτη, με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική να αναδεικνύει μικρά και μεγάλα κατασκευαστικά «κοσμήματα» με φόντο την πλούσια φύση του βουνού.


Αλλά και η θέα είναι από πολλά σημεία μαγευτική, με κάποιους οικισμούς να αγναντεύουν τον Παγασητικό και τον Βόλο και τον ορίζοντα να απλώνεται γενναιόδωρα μπροστά τους.

Όποιο προορισμό και αν επιλέξεις για να καταλύσεις, ένα είναι το σίγουρο, θα μαγευτείς. Γιατί κάθε χωριό, κρύβει ή φανερώνει τη δική του γραφική γωνιά και μυστικό ομορφιάς, που θα σε ταξιδέψει νοερά σε μέρη, που σε χαλαρώνουν.ΤσαγκαράδαΗ διαδρομή του θρυλικού ΜουτζούρηΠινακάτεςΜακρυνίτσαΜηλιέςΆγιος ΛαυρέντιοςΠορταριά







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου