ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Βαριά «καμπάνα» σε «παρατράγουδο» της Αννίτας Πάνια, για τροχαίο



«Καμπάνα» τριών ετών φυλάκισης με τριετή αναστολή έριξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε «παρατράγουδο» της Αννίτας Πάνια, που κρίθηκε ένοχος
ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε αυτοκινητικό δυστύχημα, με θύμα 45χρονο Ροδίτη, τον Ιούλιο του 2014.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από τους μάρτυρες, ενώ το άτυχο θύμα έδινε μάχη επί σειρά μηνών για να κρατηθεί στη ζωή, ο κατηγορούμενος απτόητος πραγματοποιούσε τηλεοπτικές εμφανίσεις στην εκπομπή «Παρατράγουδα», όπου αυτοπαρουσιαζόταν ως... «μηχανή του σεξ»!

Σύμφωνα με τους συγγενείς τους 45χρονου, ο «τηλεστάρ» με τις απίστευτες σεξουαλικές επιδόσεις δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας για το τραγικό δυστύχημα, ενώ στην απολογία του στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ευθύνεται για τον θανάσιμο τραυματισμό του θύματος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το απόγευμα της 22ας Ιουλίου του 2014 ο κατηγορούμενος παραβίασε πινακίδα με την ένδειξη STOP στην επαρχιακή οδό Ρόδου - Λίνδου και επιχείρησε αιφνίδιο ελιγμό μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Μόνο που την επίμαχη στιγμή από το σημείο διερχόταν με μηχανή ο 45χρονος, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση φρέναρε και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ακολούθησαν πολύμηνη νοσηλεία του και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, όμως ο άτυχος άνδρας τελικά εξέπνευσε τον Αύγουστο του 2015.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου