ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έκανε καθημερινά δύο γραμμάρια κοκαΐνης



Για τον εθισμό του στην
κοκαΐνη την δεκαετία
του '80 όταν η καριέρα του εκτοξεύτηκε, μίλησε μεταξύ άλλων ο διάσημος ηθοποιός Ντένις Κουέιντ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times.

«Μου άρεσε η κόκα», είπε προσθέτοντας πως είχε φτάσει στο σημείο να καταναλώνει 2 γραμμάρια κοκαΐνης σε καθημερινή βάση. «Κάποια στιγμή είχα μια από εκείνες τις εμπειρίες με το λευκό φως όπου είδα τον εαυτό μου νεκρό, να έχει χάσει όλα όσα αγωνίστηκε να αποκτήσει μια ολόκληρη ζωή. Έτσι αποφάσισα να μπω σε κλινική για αποτοξίνωση».


Για μια δεκαετία ο 64χρονος κινηματογραφικός αστέρας έμεινε «καθαρός» και νηφάλιος μακριά από τα ναρκωτικά. Όμως τότε επέστρεψε στη ζωή του το αλκοόλ.

«Άρχισα να πίνω ξανά γιατί το αλκοόλ δεν ήταν ποτέ το πρόβλημά μου. Ποτέ δεν μου άρεσε η αίσθηση του να είσαι μεθυσμένος». Ήταν γι' αυτόν μια διέξοδος που τον έκανε να ξεχνά την κοκαΐνη.


Τον περασμένο Ιούλιο είχε μιλήσει για την εξάρτησή του από την κοκαΐνη και την επίδραση που αυτή είχε στην καθημερινή του ζωή, στην τηλεοπτική εκπομπή «Megyn Kelly Today».



«Βασικά έκανα κοκαΐνη σχεδόν καθημερινά τη δεκαετία του '80. Πέρασα αμέτρητες νύχτες φωνάζοντας στο Θεό "σε παρακαλώ πάρτο αυτό μακριά από μένα, δεν θα το ξανακάνω γιατί έχω μόνο μια ώρα πριν πάω στη δουλειά". Μετά γύρω στις 4 το μεσημέρι, σκεφτόμουν 'δεν είναι και τόσο άσχημα". Κάποια στιγμή είχα μια εμπειρία με το λευκό φως όπου είδα τον εαυτό μου είτε νεκρό είτε να έχει χάσει όλα όσα σημαίνουν τα πάντα για μένα».

Το 2016 ο 64χρονος ηθοποιός χώρισε με την επί 14 χρόνια σύντροφό του Κίμπερλι Μπάφινγκτον και πλέον στη ζωή του έχει μπει η 32χρονη Γαλλο-Καναδή Σάντα Αουζίνα που ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει τρία παιδιά – ένα με την Μεγκ Ράιαν και δίδυμα με την Κίμπερλι Μπάφινγκτον.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου