ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Βλέπεις σεξουαλικά όνειρα; Δες τι λένε για την προσωπικότητά σου

12 σεξουαλικά όνειρα, αυστηρά για ενήλικες ανάλογα με το ζώδιό τους


Οι έρευνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται το σεξ συχνά:
Περίπου 8% των νυχτερινών ονειροπολήσεων, περιλαμβάνουν κάποιο είδος σεξουαλικής δραστηριότητας.

Αλλά έχεις αναρωτηθεί γιατί ακριβώς έχουμε σεξουαλικά όνειρα; Και τι σημαίνει όταν το άλλο πρόσωπο που συμμετέχει είναι το αφεντικό σου, ο καλύτερος φίλος σου, ένας σταρ - ή ακόμη και οι... τρεις ταυτόχρονα;

Παρακάτω είναι μια λίστα των πιο κοινών σεξουαλικών ονείρων που ενδεχομένως να αποτελεί κι ένα μικρό δείγμα της δικής σου προσωπικότητας, σύμφωνα πάντα με το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ - Σεξουαλικά όνειρα με κάποιον δεσμευμένο
Είναι γεγονός. Ως και στον ύπνο σου θέλεις να είσαι «κυνηγός», ακόμη και αν ο άλλος είναι «πιασμένος». Όμως το όνειρο σου συμβολίζει ότι θα ήθελες να είσαι σε μια σχέση και να βιώσεις την ενέργεια της αγάπης. Ή να είσαι σεξουαλικά απενεργοποιημένη και να έχεις την επιθυμία να ξυπνήσει το πάθος σου. Εναλλακτικά, το όνειρο δείχνει έλλειψη ακεραιότητας από την πλευρά σου.
ΤΑΥΡΟΣ - Σεξουαλικά όνειρα με μια γυναίκα
Όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ομοφυλόφιλη. Λόγω της σύνδεσής σου με την κυβερνήτη του ζωδίου σου, Αφροδίτη, συνήθως οι γυναίκες στα σεξουαλικά σου όνειρα, συμβολίζουν την βαθιά σχέση σου με την αισθησιακή θεά μέσα σου. Αγκάλιασε λοιπόν την δική σου γήινη θηλυκότητα και εκπλήρωσε την ανάγκη σου για φροντίδα και ευγένεια.
ΔΙΔΥΜΟΙ - Σεξουαλικά όνειρα που περιλαμβάνουν στοματικό έρωτα
Αν ονειρευτείς ότι είτε δέχεσαι, είτε προσφέρεις στοματικό έρωτα, σημαίνει ότι είσαι στο σωστό δρόμο και απλά πρέπει να συνεχίσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σημαίνει, επίσης, ότι διακατέχεσαι από δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη να έχεις κάποιες φωτεινές στιγμές! Αλλά αν δεις ότι εσύ ζητάς να σου κάνουν στοματικό σεξ στο όνειρό σου, σημαίνει ότι λαχτάρας να αισθανθείς ικανοποιημένη με τον εαυτό σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Σεξουαλικά όνειρα με κάποιο μέλος της οικογένειας
Το να έχεις ένα σεξουαλικό όνειρο που σχετίζεται με τον αδελφό σου ή τον γονιό σου, ακούγεται κάπως ανατριχιαστικό ή τελείως λανθασμένο αλλά θα σου πω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό. Και αυτό γιατί, πέρα απ' ότι λατρεύεις το οικογενειακό σου δέντρο, μπορεί να υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που θαυμάζεις. Αν ο μπαμπάς, η αδελφή ή ο θείος σου λοιπόν έχει κάτι για το οποίο καμαρώνεις ή αναγνωρίζεις στον εαυτό σου, πρόσεξε γιατί είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί τους... στα όνειρά σου, φυσικά.
ΛΕΩΝ - Σεξουαλικά όνειρα με μια διασημότητα
Ποιος άλλος θα είχε αυτό το όνειρο; Βαριανασαίνεις γεμάτη ηδονή στην αγκαλιά του George Clooney και... Τέλος πάντων, δεν είναι ότι σώνει και καλά σου αρέσουν οι διάσημοι αλλά ότι με κάποιο τρόπο« γιορτάζεις» μια πτυχή του εαυτού σου. Αν κανείς σεξ με ένα σταρ, τότε συνδέεσαι βαθιά με την δύναμη, την επιρροή και την αίγλη. Λογικό για μια βασίλισσα, σαν και εσένα! Αν εξετάσεις περαιτέρω τις ιδιότητες της διασημότητας και τον ρόλο που διαδραματίζει στο όνειρο σου, μπορεί να σου αποκαλύψει μια πτυχή του εαυτού σου, που είναι εκεί για την κανείς κτήμα σου, καθώς θα περπατάς στο κόκκινο χαλί της δικής σου ζωής.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Όνειρα σεξουαλικής επαφής μ' ένα ζώο
Συνήθως λατρεύεις την παρέα των μικρών ζώων και σου αρέσει να τα φροντίζεις. Στα όνειρά σου όμως, το σεξ μ' ένα ζώο αντιπροσωπεύει το ότι πρέπει να αγκαλιάσεις την άγρια πλευρά σου. Σου δείχνει μια πτυχή του εαυτού σου που συνήθως κρύβεις και σε καλεί να γίνεις λίγο πιο ανεξέλεγκτη, αυθεντική και αδάμαστη στον τρόπο που εκφράζεσαι στη ζωή.
ΖΥΓΟΣ - Όνειρα που ικανοποιείς σεξουαλικά τον εαυτό σου, μόνη σου
Αυτό το απίστευτα ναρκισσιστικό όνειρο είναι πραγματικά καλό γιατί αντιπροσωπεύει την αυτό-αποδοχή και την αγάπη σου απέναντι στον εαυτό σου. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο, περνά το μήνυμα υποσυνείδητα ότι πρέπει να αποδεχθείς και να αγαπήσεις το ποια είσαι, με τις ατέλειες ή τις αδυναμίες σου, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για εσένα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Όνειρα με "back door" σεξ
Πέρα απ' το ότι θα μπορούσε να είναι η No1 φαντασίωσή σου, αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει την υποβολή και τον έλεγχο. Μπορεί να φοβάσαι να παραδοθείς στους πόθους και τις επιθυμίες των άλλων. Όπως και στην επιθυμία τους για το συγκεκριμένο είδος σεξ.
ΤΟΞΟΤΗΣ - Σεξουαλικά όνειρα με τον καλύτερό σου φίλο
Έχεις δημιουργήσει μια εντελώς φιλική- πλατωνική σχέση μ' ένα εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου - και ξαφνικά πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα σεξουαλικά σου όνειρα. Τι συμβαίνει; Ο περιπετειώδης χαρακτήρας σου σίγουρα δεν θα έλεγε «όχι» σε μια τέτοια πρωτόγνωρη περιπέτεια, αλλά προφανώς ο φίλος σου έχει μια ποιότητα που θαυμάζεις ή την αποζητάς για τον εαυτό σου. Μάλλον έχει κάποιο ταλέντο (δεξιότητες στο καραόκε μήπως;) που το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να αναπτύξει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Σεξουαλικά όνειρα με το αφεντικό σου
Το σεξ στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι το πιο κοινό σεξουαλικό όνειρο, στους εκπροσώπους του ζωδίου σου, όχι μόνο γιατί περνάς ατέλειωτες ώρες στην δουλειά, αλλά γιατί υπάρχει πιθανότητα πραγματικά να έλκεσαι σεξουαλικά από το αφεντικό σου. Το να κανείς σεξ μαζί του σ' ένα όνειρο, αναφέρεται πιθανόν στο υποσυνείδητό σου που συμβολίζει τη δική σου ικανότητα να λαμβάνεις αποφάσεις και να ενεργείς ως αρχηγός. Έτσι, τη στιγμή που θα σε καταβάλλει η αμηχανία μετά το σεξουαλικό όνειρο, ίσως θα πρέπει να προγραμματίσεις ένα ραντεβού με το αφεντικό σου... για να συζητήσεις για το μέλλον σου στην εταιρεία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Σεξουαλικά όνειρα μ' έναν άγνωστο
Συνήθως σε εξιτάρει να συναντάς διάφορους νέους ανθρώπους. Αλλά ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης εισβολέας στο σεξουαλικό σου όνειρο και τι ακριβώς θέλει να σου πει; Εδώ ακριβώς το υποσυνείδητό σου λέει να ξεσκεπάσεις ένα κρυμμένο σου ταλέντο. Σύμφωνα με την ερμηνεία των ονείρων, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ανακαλύπτεις ιδιότητες που θέλεις να έχει ένας σύντροφός σου που δεν τον έχεις βρει ακόμα.
ΙΧΘΥΣ- Σεξουαλικά όνειρα, όπου ο σύντροφός σου σε απατά
Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο σύντροφος σου είναι άπιστος, απλά αντιπροσωπεύει την πιθανή έλλειψη προσοχής που μπορεί να νιώθεις ή τους φόβους εγκατάλειψης που σε διακατέχουν. Επίσης, υποσημειώνει τις ανησυχίες σου σχετικά με το αν ο σύντροφός σου είναι σταθερός και μπορείς να στηριχτείς πάνω του στο μέλλον.


mellontologos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου