ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Το σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα για τον Στέλιο Χανταμπάκη



Παρελθόν από το Nomads 2 αποτελεί ο
Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής αποχώρησε από το παιχνίδι μαζί με τη Μαριάννα Καμαρωτάκη. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να παραμείνει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.


Μετά την αποχώρησή του, από τη Μαδαγασκάρη όπου βρίσκεται, ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε στο Instagram την πρώτη ανάρτηση, όπου αναφέρθηκε και στον Χανταμπάκη, με συγκινητικά λόγια.

Τους δύο άνδρες συνδέει φιλία χρόνων, αν και την περίοδο που συνυπήρξαν στον πρώτο κύκλο του Survivor, είχαν έρθει σε ανοιχτή κόντρα. Όμως, έχουν αφήσει πίσω την περίοδο εκείνη και σήμερα, ο Γιάννης Σπαλιάρας εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή του, στον καλό του φίλο.


«Και αυτή η όμορφη περιπέτεια τελείωσε .. ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αγάπη κ την στήριξη ...η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα λίγο στην αρχή αλλά θα ήταν άδικο να φύγει ένας τόσο καλός παίχτης σαν τον Στέλιο.. που μάλιστα αδικήθηκε στον παρελθόν καθώς πλήρωσε πολύ πιο ακριβά από ότι έπρεπε τα λάθη του αυτός κ η οικογένεια του ..στηρίζω τον στελακο για τελικό κ το αλάνι τον μισθοφόρο.. σφάξτε και μοιράστε τα ρε εισβο !!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου