ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Οι σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα



Τις τελευταίες ημέρες, έχει
γίνει συζήτηση για το ημερολόγιο με εννέα αγρότες από τα Φάρσαλα. Η φωτογράφηση είναι επαγγελματική και αναδεικνύει τη σέξι πλευρά των νέων αυτών ανδρών.

Ένας από αυτούς, ο Ηλίας Τσούτσος (δική του ήταν η ιδέα του ημερολογίου) βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου μίλησε για το αποκαλυπτικό ημερολόγιο, αλλά και την αγροτική ζωή.


«Έχουμε κάνει τα πάντα από ημερολόγια, απ’ όλα τα σημεία του χωριού. Και σκεφτόμασταν τι άλλο να κάνουμε. Έτσι μου ήρθε αυτή η ιδέα του να κάνουμε ένα ημερολόγιο που θα δείξουμε τι κάνουμε κι εμείς, στην καθημερινότητά μας. Έτσι, απευθύνθηκα στους υπόλοιπους νέους του χωριού, στους φίλους μου, στα παιδιά που είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το 2017, κυκλοφόρησαν το πρώτο ημερολόγιο, που πήγε ανέλπιστα καλά, αφού πούλησε 400 αντίτυπα, σε ένα χωριό 200 κατοίκων. Φέτος, όμως, αυτό που συμβαίνει με την απήχηση του ημερολογίου, είναι εντυπωσιακό, μιας και μέσα σε λίγες ημέρες, οι «σέξι αγρότες» έγιναν viral, στο διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο Ηλίας Τσούτσος, τα έσοδα από τα ημερολόγια καταλήγουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο αλλά και σε ενέργειες που γίνονται στο χωριό, όπως η αναπαλαίωση του σχολείου και η δημιουργία ενός ξενώνα για τους επισκέπτες.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου