ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ποιους βολεύει το σκηνικό τρόμου;



Μια ακόμη «βολική» επίθεση τρομοκρατών έγινε τα ξημερώματα. Για ακόμη μια
φορά μια «στριμωγμένη» κυβέρνηση παίρνει ανάσα από τα σκάνδαλα του Πετσίτη και από τη διαρκώς αρνητική δημοσιότητα λόγω του Μακεδονικού.

Μια αποτυχημένη εκδήλωση του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, ένα άκρως επιτυχημένο συνέδριο ενότητας της ΝΔ στην Αθήνα και στη μέση ο κολλητός του Τσίπρα και του Παππά. Που πήγαν όλα αυτά με την έκρηξη στον Σκάι;

Ποιους βόλεψε όλο αυτό το σκηνικό με το βομβαρδισμένο τοπίο στο Φάληρο και την «προμελετημένη» ή «ελεγχόμενη» έκρηξη ώστε και νεκροί να μην υπάρξουν και να γίνει ντόρος για δύο – τρεις ημέρες;

Εδώ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπασαν το εμπάργκο στον σταθμό και δεν έχουν βάλει γλώσσα μέσα τους από το πρωί, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία. Ποιοι, αυτοί που υποθάλπουν εγκληματίες, μιλάνε με τρομοκράτες και χαϊδεύουν υποψήφιους αντάρτες πόλεως. Πρώτη μούρη στον Σκάι να ορκίζονται στο όνομα της ελευθερίας του Τύπου αυτοί που έχουν εξευτελίσει κάθε έννοια δημοκρατικής ομαλότητας.





Ο Καμμένος ο φίλος τους δεν έστειλε αστυνομικούς να συλλάβουν δημοσιογράφους;

Ο Βαξεβάνης ο φίλος τους δεν κάνει μηνύσεις και ζητά 300άρικα γιατί τόσα του λείπουν;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μήνες να στείλει στελέχη του στον Σκάι; Τα κορυφαία στελέχη του με πρώτο τον Νίκο Παπά δεν έχουν στοχοποιήσει το κανάλι, αλλά και το συγκρότημα του Μαρινάκη ή όποιον άλλον τους πάει κόντρα;

Κλαίγονται όλοι αυτοί για τη Δημοκρατία αλλά και η ΝΔ που τους σιγοντάρει ρίχνοντας εμπάργκο στην ΕΡΤ. Αυτά είναι ανοησίες.

Όμως, το πραγματικό θέμα είναι ποιους βολεύει το σκηνικό τρόμου. Ξεχάστηκε ο Πετσίτης κι ο Παππάς κοιμάται ήσυχος για μερικές ημέρες μέχρι να οργανώσει την άμυνά του. Έρχονται και οι γιορτές, ο κόσμος κάθεται σπίτι του ή πάει για ψώνια σιγά μην ασχολείται με το κάθε λαμόγιο νταραβεριτζή.

Πως τα καταφέρνουν αυτές οι… τρομοκρατικές οργανώσεις. Ή μήπως δεν είναι και τόσο τρομοκρατικές; Γιατί συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι μπορεί να μην είμαστε αλλά πολλά έχουν δει μάτια μας. Πολλά «μαύρα σεντόνια» έχουν πέσει πάνω από σημαντικά πολιτικά ή οικονομικά γεγονότα και τα έχουν καλύψει.

Κι άλλες κυβερνήσεις έχουν στριμωχθεί και βγήκαν μετά λάδι. Γιατί δηλαδή να μην το κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα κωλώσει πουθενά; Έχουν κάνει εγκλήματα και εγκλήματα θα σταματήσουν στον Πετσίτη;

Μπορεί να δούμε και χειρότερα. Ποτέ δεν ξέρεις από τους εν Ελλάδι… τρομοκράτες. Και μη μας πουν μετά τα άθλια συριζοτρόλ και τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου ότι προβλέπουμε τρομοκρατικές οργανώσεις. Απλά τα «βολικά» χτυπήματα είναι πάντα τόσο προβλέψιμα.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου