Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

«Η Τζούλια Ρόμπερτς ανακαλύπτει πως η ζωή και οι τρύπες της βελτιώνονται όσο μεγαλώνει»«Η Τζούλια Ρόμπερτς ανακαλύπτει πως η
ζωή και οι τρύπες της βελτιώνονται όσο μεγαλώνει». Αυτός ήταν τίτλος άρθρου για την διάσημη ηθοποιό στην τοπική εφημερίδα The Post Journal, με έδρα το Τζέιμσταουν της Νέας Υόρκης.


Αφήνοντας κάποιος τον τίτλο «Julia Roberts Finds Life And Her Holes Get Better With Age» και διαβάζοντας κάποιος το κείμενο, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι δεν μιλάει για τις τρύπες της ηθοποιού, αλλά για τους ρόλους της. Αντί για «roles», έγραψε «holes» και επειδή η εφημερίδα δεν είναι ίντερνετ για να διορθωθεί άμεσα το λάθος, αναγκαστικά δημοσιεύτηκε η σχετική διόρθωση στο επόμενο φύλλο...


Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κάτι τέτοιo ασχολίαστο. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό τον τίτλο εφημερίδας» έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος έγραψε: «Η Τζούλια Ρόμπερτς θα είναι πολύ χαρούμενη που οι τρύπες της γίνονται καλύτερες με τα χρόνια». «Οι διορθωτές είναι πολύ σημαντικοί. Απλά ρωτήστε την Τζούλια Ρόμπερτς» πρόσθεσε ένας άλλος.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου