ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο σπίτι με το παιδί που υιοθέτησε με το σύζυγό της



Μόλις τον περασμένο
Οκτώβριο η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ως καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πως με το σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, είχαν προχωρήσει στη διαδικασία της υιοθεσίας ενός παιδιού. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε μιλήσει με ωραία και συγκινητικά λόγια για την υιοθεσία.


«Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ένα μήνα μετά και οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία αποκάλυψε πως το παιδί είναι ήδη στο σπίτι τους και μάλιστα, το έχουν βαφτίσει.

«Η υιοθεσία ολοκληρώθηκε, έχουμε το παιδί πια στο σπίτι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είναι πολύ ωραίο! Δεν ήταν εύκολο, το παλέψαμε 2 χρόνια. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ κι εγώ και ο σύζυγός μου. Τον έχουμε βαφτίσει ήδη και το όνομά του είναι Μάριος. Είναι και αυτό παιδί μου. Ακόμα δεν με έχει πει μαμά, περιμένω», δήλωσε.


Ο μικρότερος βιολογικός γιος του ζευγαριού, Δημήτρης είναι 3 χρόνων και σχεδόν κοντά στην ηλικία του παιδιού που υιοθέτησαν. «Ήταν λίγο δύσκολο να εξηγήσουμε ότι δε φουσκώνει η κοιλίτσα μου και το μωρό ήρθε από την πόρτα. Θέλει αγώνα... Το συζητάμε πολύ και με τους μεγάλους και με το μικρό γιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου