ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Είναι εύκολο πρότζεκτ να τα έχεις με την Κωνσταντίνα;



Με αφορμή μία λιγούρα που
είχε παίκτρια του My Style Rocks, ξεκίνησε ένα απολαυστική σκηνή με πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, οι οποίοι μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν δύσκολη και απαιτητική γυναίκα την παρουσιάστρια. Η κουβέντα έφτασε μέχρι και το Survivor, με τη Σπυροπούλου να ψάχνει για μάρτυρες ανάμεσα στους τεχνικούς, που θα επιβεβαίωναν τον ισχυρισμό της ότι είναι πολύ εύκολος άνθρωπος.

«Είναι εύκολο πρότζεκτ να τα έχεις με την Κωνσταντίνα» αναρωτήθηκε πάνω στην πλάκα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Για να προσθέσει: «Είσαι γυναίκα μυστήριο», με τον Στέλιο Κουδουνάρη να συμπληρώνει ότι είναι… «απαιτητική».


Η Σπυροπούλου, από την άλλη, υποστήριζε ότι δεν υπάρχει πιο εύκολος άνθρωπος. «Δεν υπάρχει πιο εύκολος άνθρωπος από εμένα», είπε και όταν οι τρεις κριτές γέλασαν, με ελαφρώς σηκωμένο το φρύδι συνέχισε: «Το είδε όλος ο κόσμος, όταν πήγα στο Survivor. Ο, τι και να λέτε εσείς… Δεν έχετε μείνει εκεί για να σας δούμε…».


Όταν άρχισε να εξιστορεί τα όσα πέρασε στον δεύτερο κύκλο του Survivor, η πλάκα συνεχίστηκε με τον Κουδουνάρη να της λέει ότι όλοι γελάνε μαζί της. κι άρχισε να ρωτάει τους ανθρώπους της παραγωγής, που ήταν και στο ριάλιτι επιβίωσης, αν ήταν απαιτητική. «Άγγελος Κυρίου ήμουνα… Θα σας στείλω του χρόνου… Θα σας πω εγώ», είπε. Και κάπως έκλεισε, η ευχάριστη νότα στο ριάλιτι μόδας.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου