ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά τον τελικό



Την πρώτη του ανάρτηση στο
Instagram έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μετά τον τελικό του Nomads.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει !Η εμπειρία του @nomadsant1, είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά, μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%. Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας ,καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη, καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%!» γράφει και συνεχίζει:


«Προσωπικά, ύστερα από 11 εβδομάδες (τόσο διαρκεί το παιχνίδι), θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε, τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής!», έγραψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.




Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα του μεγάλου τελικού, ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στους δύο φιναλίστ τον Γρηγόρη Μόργκαν και τον Στέλιο Χανταμπάκη πως μόνο στο τελευταίο αγώνισμα που θα κρίνει τον νικητή θα έχουν κοντά τους τους συμπαίκτες τους, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ανάμεσα τους δεν θα ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος έπρεπε να φύγει εσπευσμένα για Ελλάδα λόγω πένθους.

«Να σας ενημερώσω ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας λόγω ανωτέρας βίας. Είχε κάποια απώλεια και έπρεπε να πετάξει άμεσα για την Ελλάδα. Συλλυπητήρια», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάββας Πούμπουρας κατά τη διάρκεια του Nomads.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου