ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

«Έσπασε, έβαλε τα κλάματα και αμέσως μου είπε για τη μητέρα του»



Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν
ο Γιάννης Σπαλιάρας, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Nomads 2. Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη, με τον οποίο ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, και κατά την αποχώρησή του, αλλά και μετά με ανάρτησή του στο Instagram, ο Σπαλιάρας είχε αναφερεθεί με συγκινητικά λόγια για τον Στέλιο Χανταμπάκη και για το πόσο πλήρωσε τα λάθη του παρελθόντος, που είχαν να κάνουν με την παρουσία του μέσα στον πρώτο κύκλο του Survivor, όπου είχε στρέψει εναντίον του μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Στο Πρωινό, γι’ ακόμη μία φορά ο Σπαλιάρας αναφέρθηκε στον Χανταμπάκη, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που συνέβη όταν βρίσκονταν στο Nomads.

«Με τον Στέλιο δεν είχαμε μιλήσει, παρότι δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Από το παιχνίδι και μετά τον έβλεπα έξω λέγαμε ένα γεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα τα πάμε τόσο καλά με τον Στέλιο. Ο Στέλιος εμφανίστηκε πάρα πολύ διαφορετικός. Ήταν πολύ πιο ήρεμος, πολύ πιο δοτικός, πολύ πιο καλός με όλους. Εμένα μου άρεσε η συμπεριφορά του. Από την άλλη ήταν ένα παιδί πάρα πολύ φοβισμένο και τρομαγμένο μετά από όλο αυτό που του είχε συμβεί. Τον έβλεπα ότι υπήρχαν στιγμές που φοβόταν να μιλήσει. Σκεφτόταν μήπως παρερμηνευτεί αυτό που θα πει. Γενικά θα έλεγα πως ήταν τρομαγμένος, πράγμα που με έκανε να θέλω να τον βοηθήσω, να νιώσει πιο άνετα. Γιατί ένιωσα ότι αυτό το παιδί πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά αυτά τα λάθη που έκανε.


Κάποια στιγμή ήμασταν σε μια γωνία και του λέω: “Στέλιο, επειδή και στο προηγούμενο παιχνίδι ήμουν εγώ αυτός που κατά κάποιο τρόπο καταλάβαινε και τις αντιδράσεις του κοινού έξω. Αισθανόμουν δηλαδή κάτι που γίνεται μέσα στο παιχνίδι πως το εκλαμβάνει ο κόσμος έξω. Και του λέω ότι “αισθάνομαι ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να αλλάζει γνώμη για εσένα”. Όταν του το είπα αυτό “έσπασε”. Έβαλε τα κλάματα και αμέσως μου είπε για τη μητέρα του. Ότι δεν τον νοιάζει για τον ίδιο, αλλά περισσότερο για την οικογένεια του. Πράγμα που δείχνει ότι δεν είχε ζοριστεί μόνο ο ίδιος, αλλά είχε ζοριστεί και η οικογένεια του με όλο αυτό. Και επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα οικογένειας και μαμάς τα τελευταία δύο χρόνια, από εκείνη τη στιγμή και μετά με κέρδισε ο Στέλιος και ήθελα κάθε μέρα να τον κάνω χαρούμενο γιατί αισθάνθηκα ότι αδικήθηκε με όλο αυτό».


Και πρόσθεσε αναφορικά με την ημέρα που ήταν υποψήφιοι και οι δύο προς αποχώρηση: «Ο Στέλιος ήταν σίγουρος ότι θα φύγει αυτός. Από τη στιγμή που βγήκαμε μαζί υποψήφιοι μου έλεγε “σε λατρεύει ο κόσμος”, “τα παιδάκια ψηφίζουν πιο πολύ”, “δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνω”. Κι αυτό με έκανε και εμένα να πιστεύω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες».












newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου