ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Άλλο ένα ταξίδι στην Ήπειρο δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για
τα Αεράτα. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν ο Θεσπρωτός και μπορεί να ακούγεται κουραστικό ωστόσο οι νεαροί παίκτες του Μπαλοδήμου έδειξαν δείγμα του ταλέντου τους. Υστέρησαν όμως στην εμπειρία και ηττήθηκαν με 4-0.

Σε περίοδο φόρμας διανύει ο ΑΟ Νεοχωρίου και έπειτα από τη νέα νίκη με 3-0 επί της Κνίδης βαδίζει πρόσω ολοταχώς για την προνομιούχο πρώτη 3αδα. Εξαιρετική είναι η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Κώστα Τζάτζη, ο οποίος ανέλαβε φέτος την ομάδα και αναμόρφωσε το αγωνιστικό πρόσωπο φροντίζοντας να παίζει όμορφο και καλό ποδόσφαιρο και πλέον η ομάδα βαδίζει με καλή ψυχολογία και δικαιολογημένα επικρατεί αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο Πρωτάθλημα είχε  ο ΑΟ Σειρήνας που έμεινε στο 1-1 με τον Άρη Καρπερού. Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται μάλλον δίκαιο καθώς ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και οι 2 αντίπαλοι είχαν ο καθένας τις δίκες του ευκαιρίες. Από τη μεριά της Σειρήνας ο Νίκος Τόλης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς παίκτες ώστε να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία.
Το τελικό 1-1 διατηρεί τη Σειρήνα στην κορυφή και αήττητη. Από τα βασικότερα ατού της ομάδας είναι το άριστο κλίμα μεταξύ τεχνικής ηγεσίας, παικτών και διοίκησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η αξιέπαινη πρωτοβουλία που πήραν οι παίκτες να συγκεντρώσουν χρήματα και να τα διαθέσουν το συμπαίκτη τους Βαγγέλη Λιουμπόνι για να βγάλει την άδεια παραμονής που χρειαζόταν. Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που δείχνει παράλληλα πόσο δεμένοι είναι στην ομάδα.
Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και φέτος ο προπονητής Νίκος Τόλης. Ανήκει στη νέα γενιά των προπονητών, ξεχωρίζει για την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του στη δουλειά. Παλιότερα είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του στον Κτηνοτροφικό Αστέρα. Πέρσι όπως και φέτος κάνει πορεία πρωταθλητισμού με τη Σειρήνα αξιοποιώντας παράλληλα και το έμψυχο υλικό. Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι ο ίδιος ασχολείται με τα θέματα του ποδοσφαίρου φροντίζοντας να επιμορφώνεται και να παίρνει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι είναι οι  μόνος που φοιτά στο νεοϊδρυθέν ΙΕΚ προπονητικής.





Μπορεί ο Πυρσός να εξασφάλισε εύκολα τη πρόκριση στο κύπελλο συντρίβοντας την ΑΕΠ με 6-1 όμως οι φίλαθλοι εξακολουθούν ακόμα να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.  Ο Κόσμος περιμένει να δει έμπρακτα κινήσεις από τη διοίκηση που θα εξασφαλίζουν αφενός την επάνοδο στη Γ’    Εθνική και αφετέρου τη δημιουργία των προϋποθέσεων για ένα βιώσιμο μέλλον του ιστορικού αλλά πολύπαθου τα τελευταία χρόνια συλλόγου.

Στις νίκες επέστρεψε ο Πρωτέας επικρατώντας της Καλαμπάκας 67-60 πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση παρά τις απουσίες. Στο συν η χρησιμοποίηση για πρώτη φορά Βαγγέλη Μητρόπουλου και Χρήστου Κυρατζή Junior.
Εντυπωσίασε σε ένα ακόμα αγώνα η τριπλέτα των Γρεβενών Τσέτσιλας, Στεφούλης, Μωυσιάδης. Μιλάμε για το παιχνίδι Βόλος – Πλατανιάς.
Στην κορυφή του 4ου ομίλου φιγουράρει ο Μακεδονικός Φούφα, όπου προπονητής είναι ο δικός μας Γιάννης Σαμαράς, ένα φιλόδοξος προπονητής με όλα τα απαραίτητα προσόντα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου