ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Διάψευση υποψηφιότητας Γρηγόρη Καρανάσιου: "Οι νέοι άνθρωποι με το όραμα και τις φρέσκες ιδέες τους, είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν ώθηση-προοπτική-ανάπτυξη και ελπίδα για το μέλλον" ...



Με αφορμή την αναγραφή του ονόματος μου σε τοπικό site, ως υποψηφίου σε
συγκεκριμένο συνδυασμό Τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς καν να ερωτηθώ- όπως στοιχειωδώς η δημοσιογραφική δεοντολογία υπαγορεύει, θα ήθελα να κάνω μια σύντομη τοποθέτηση.

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι επάγγελμα και προφανώς όχι μέσον προσωπικής ανέλιξης και βολέματος, αλλά προσφορά και Μόνο προσφορά στον τόπο.





Οι νέοι άνθρωποι με το όραμα και τις φρέσκες ιδέες τους, είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν ώθηση-προοπτική-ανάπτυξη και ελπίδα για το μέλλον. Οι δοκιμασμένες και σε αρκετές περιπτώσεις αποτυχημένες επιλογές, καλό θα ήταν να κάνουν στην άκρη και να δώσουν τόπο και χώρο στο καινούργιο που έρχεται.

Στην πολιτική είναι καλό να γνωρίζεις πώς, πότε και γιατί, μπαίνεις, αλλά πρέπει πολύ καλύτερα να γνωρίζεις πως και πότε βγαίνεις.

Οι πολίτες πλέον, μετά τις σκληρές δοκιμασίες των τελευταίων χρόνων, έχουν αποκτήσει ισχυρά πολιτικά αισθητήρια και θα είναι αυστηροί κριτές και ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις επιλογές τους από εδώ και μπρός .

Δεν φιλοδοξώ και δεν είμαι υποψήφιος σε κανένα συνδυασμό , όπως ανακριβώς έχει γραφεί. Ως απλός όμως πολίτης μπορώ νομίζω να έχω άποψη, να την εκφράζω δημόσια και να κάνω τις επιλογές μου, βάσει των απλών αρχών που παραπάνω έχω αναπτύξει.

Γρεβενά 03-12-2018
Γρηγόρης Καρανάσιος
Μαθηματικός
Πρώην Προέδρος ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας
Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου