ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών απαντά στον Αθανάσιο Φωλίνα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών: "Εμείς απευθυνθήκαμε στους αγρότες" ..



Μετά την επιστολή του Γεωπόνου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών, Αθανασίου Φωλίνα, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ  Γρεβενών, απαντά:


Με έκπληξη διαβάζουμε δελτίο τύπου - απάντηση με υπογράφοντα τον γεωπόνο του ΑΣ Γρεβενών. Εμείς απευθυνθήκαμε στους αγρότες της ΠΕ Γρεβενών και τους προτρέψαμε να είναι προσεκτικοί διότι πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας, παρασυρόμενοι είτε από τον αντιπολιτευτικό τους οίστρο, είτε από το άγχος της επανεκλογής ή της κατάληψης μιας θέσης στα ψηφοδέλτια των επερχόμενων εκλογών, χρησιμοποιούν και ερμηνεύουν τις εξελίξεις σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό χώρο, κατά το δοκούν. 

Η συγκεκριμένη αντιπαράθεση είναι πολιτική, αφορά στον τρόπο και στα μέσα άσκησής της και δεν συμπεριλαμβάνει φορείς και πρόσωπα μη πολιτικού χαρακτήρα. 





Τα προβλήματα δεν λύνονται μόνο με διαπιστώσεις και ευχολόγια, αλλά με δουλειά και συνεργασία από όλους και με όλους, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς αντιλήψεις του τύπου «κατόπιν ενεργειών μου».                                                                                            Συνειδητά δεν θέλουμε να απαντήσουμε στις επιμέρους ατυχείς αναφορές, πιστεύοντας ότι έγιναν εν θερμώ και λόγω παρορμητισμού και επίσης επειδή θεωρούμε ότι η ανάμειξη της πολιτικής στο συνεταιριστικό κίνημα είχε καταστρεπτικές συνέπειες και δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών
Οργάνωση Μελών Δεσκάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου