ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Αγριεύει η κόντρα της Μαντόνα με τη Lady Gaga



Η κόντρα ανάμεσα στη Lady Gaga και
τη Μαντόνα είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Και μπορεί οι δύο κυρίες της μουσικής να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά η μία εναντίον της άλλης, όμως, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι η αντιπάθεια είναι αμοιβαία.


Και όσο η Lady Gaga προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ισάξια με τη Μαντόνα, τόσο η «βασίλισσα της Ποπ» γίνεται… έξαλλη. Μάλιστα, όσοι τη γνωρίζουν καλά, λένε ότι όλη αυτή η συμπεριφορά της Lady Gaga έχει καταντήσει ενοχλητική. Και η Μαντόνα με κάθε ευκαιρία σηκώνει το γάντι, στην αντίπαλό της.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με την κόντρα τους να αναθερμαίνεται, με φόντο το… Όσκαρ. Η Lagy Gaga πρωταγωνιστεί στην ταινία «A star is born» και οι κριτικές, που έχει αποσπάσει για την ερμηνεία της είναι παραπάνω από θετικές. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία για την υποψηφιότητα για ένα Όσκαρ, μιας και έχει βαλθεί να κάνει δικό της το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Και με αφορμή αυτό, κατάφερε να «τσιγκλίσει» τη Μαντόνα. Στοχευμένα ή όχι, μόνο η ίδια το γνωρίζει. Όμως, η επιλογή της να χρησιμοποιήσει μία ατάκα της Μαντόνα, μάλλον δεν είναι και τόσο τυχαία και αθώα. Σε ένα βίντεο, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, η Lady Gaga λέει: «Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 από αυτούς να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα και απλά αλλάζει όλη σου τη ζωή».

Τη Δευτέρα, η Madonna ανέβασε στο Instagram μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τη δεκαετία του 1980 λέγοντας: «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα άτομο που είπε ότι δεν του άρεσε». Και ναι, η Gaga «δανείστηκε» την επίμαχη φράση. Κι αυτό, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, δεν άρεσε στη Μαντόνα, η οποία φρόντισε να το δείξει.



Έτσι, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τη λεζάντα «Do not F@@k with Me, Monday» η οποία προκάλεσε θύελλα σχολίων και αντιπαράθεση μεταξύ των θαυμαστών της και των «Little» των θαυμαστών της Gaga.

Η φαινομενική εχθρότητα μεταξύ τους κρατάει χρόνια. Το 2012, η Μαντόνα είχε δηλώσει: «Σίγουρα πιστεύω ότι η Gaga έχει αναφορές σε μένα πολύ στο έργο της».

Η Gaga, από την άλλη, είχε πει το 2016, σε συνέντευξη της: «Η Madonna κι εγώ είμαστε πολύ διαφορετικές… Παίζω πολλά όργανα. Γράφω τη μουσική. Περνάω ώρες την ημέρα στο στούντιο. Είμαι παραγωγός. Είμαι συνθέτρια. Αυτό που κάνω είναι διαφορετικό».









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου