ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

«Την αλήθεια στο Survivor τη γνωρίζουν μόνο οι παίκτες»



Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στο
Nomads2, ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό, όπου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα: για τη συμμετοχή του στο Survivor, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το τέλος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, για τη συμμετοχή του στο Nomads, αλλά και το κλίμα που άλλαξε και τον κόσμο που αυτή τη φορά τον στήριξε.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αρχικά παραδέχτηκε ότι ο κόσμος παρακολούθησε τη ζωή του και σιγά σιγά άλλαξε γνώμη για εκείνον, μιας και είχε περάσει καιρός από το προηγούμενο παιγνίδι. Και συγκεκριμένα το Survivor 1.

«Ο κόσμος που με γνώρισε μέσα από εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ περισσότερος από τον κόσμο που με ήξερε πριν από το Survivor. Ο κόσμος παρακολούθησε τη ζωή μου και σιγά σιγά άλλαξε γνώμη για μένα. Ακόμα και μετά το Nomads περνάμε κάποια τεστ και σιγά σιγά έρχεται το αποτέλεσμα. Για όλους μας η αλήθεια είναι κάπου στη μέση» δήλωσε χαρακτηριστικά. Αν και τόνισε ότι δεν περίμενε πως θα κέρδιζε το Nomads και τον κόσμο.


Και συνέχισε εξηγώντας και το λόγο που μετά το Survivor δε δούλεψε στην τηλεόραση.

«Επειδή έχω διαβάσει κι έχω ακούσει πάρα πολλά.. ο λόγος που δεν δούλεψα στην τηλεόραση ήταν επειδή εγώ δεν ήθελα να δουλέψω, όχι γιατί δεν είχα προτάσεις. Είχα πάρα πολλές προτάσεις και δεν είχα ούτε τη διάθεση ούτε την όρεξη για πλάκες και για τίποτα. Το Nomads ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να ξαναπροσπαθήσουμε σε κάτι που είχε μείνει στη μέση και να με ξαναδεί ο κόσμος πάνω σε αυτό», είπε.

Όσο για την πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι ήταν φοβισμένος μέσα στο Nomads, εξήγησε: «Ήμουν στεναχωρημένος… φοβισμένος δεν ήμουν. Ήμουν στεναχωρημένος και δε μπορούσα να προσπεράσω αυτό το κομμάτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ήμουν μετρημένος με το χιούμορ μου και τις πλάκες γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά. Όταν έχεις παρεξηγηθεί, δε μπορείς να το προσπερνάς και να λες ότι ο κόσμος με ξέρει και θα καταλάβει ότι κάνω πλάκα. Δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν. Έχω κάνει λάθη, όλοι κάνουν λάθη»


Όσο για τα όσα συνέβησαν στο Survivor, είπε: «Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα, θέλουμε να δούμε κάτι με τα μάτια μας. Οι μόνοι που έχουν ζήσει το Survivor είναι οι παίκτες. Ούτε οι ρεπόρτερ. Αυτοί περνούσαν συγκεκριμένες ώρες μαζί μας. Οι παίκτες θα μπορούσαν να δώσουν την είδηση».

Όταν η Φαίη Σκορδά τού είπε ότι μετά το παιγνίδι όλοι οι παίκτες έδωσαν συνέντευξή, είπε: «Θα ήθελα να μου βάλεις έναν παίκτη που είπε κάτι κακό για μένα, για να σου απαντήσω», είπε μεταξύ άλλων. Για να τονίσει ξανά ότι την αλήθεια τη γνωρίζουν μόνο οι παίκτες, που συμμετείχαν.

Τέλος, αποκάλυψε ότι μέσα στο Nomads σκεφτόταν συνεχώς μήπως παρεξηγηθεί ή πει ο κόσμο ότι υποκρίνεται κάτι άλλο από αυτό που είναι, με αποτέλεσμα να μην περάσει τόσο καλά. Μάλιστα, ανέφερε ένα περιστατικό με τον Σάββα Πούμπουρα τον οποίο γνωρίζει χρόνια. «Υπήρχαν στιγμές που ήρθε ο Σάββας Πούμπουρας και μου είπε: “Σήκωσε το κεφάλι, είσαι σαν κηδεία! Γέλα λίγο”. Εγώ δεν εμπιστευόμουν ούτε τον Σάββα, λέω: “θέλει κι αυτός να με κάψει”».








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου