ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η νέα χρονιά δεν... ρισκάρει στις πρεμιέρες των ριάλιτι (vids)



Με δοκιμασμένες συνταγές θα κινηθούν τα κανάλια τους επόμενους μήνες.

Σε μία τηλεοπτική πραγματικότητα με κύριο χαρακτηριστικό το σκληρό ανταγωνισμό και τις «μάχες» για την επικράτηση στους πίνακες τηλεθέασης, οι ιθύνοντες των ιδιωτικών σταθμών επιλέγουν να ακολουθήσουν τα γνωστά μονοπάτια και να αποφεύγουν τα τολμηρά εγχειρήματα.

Έτσι, όπως τις τελευταίες σεζόν, και φέτος, τα στελέχη επιλέγουν να βγάλουν στον αέρα πρότζεκτ που ήδη είναι γνωστά στο εγχώριο κοινό. Μετά το «Nomads», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Voice», «My style rocks» του πρώτου μισού της σεζόν, το νέο έτος θα ξεκινήσει με καινούργιους κύκλους επεισοδίων των πάλαι πότε αγαπημένων ριάλιτι-σόου.


Μέσα από τον Ant1 θα βγει και πάλι στον αέρα το «Your Face Sounds Familiar», η εκπομπή μεταμφιέσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου, που στο παρελθόν σημείωσε άλλοτε υψηλή τηλεθέαση, άλλοτε απλώς ικανοποιητική. Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, μέχρι αυτή τη στιγμή και μετά το «πάγωμα» του «Big Brother», έχουν εναποθέσει εκεί τις ελπίδες τους για υψηλότερα ποσοστά. Πιθανά ονόματα για κριτική επιτροπή είναι αυτά των Μαρία Σολωμού, Δημήτρη Σταρόβα, Τάκη Ζαχαράτου, ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι συμμετέχοντες. Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι το αν θα καταφέρει ένα τέτοιου είδους φορμάτ να ανταγωνιστεί με τις «βόμβες» του «Survivor» και «MasterChef».





Το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι, «Survivor», είναι, επίσης, μία συνταγή δοκιμασμένη, η οποία όμως πέτυχε και με το παραπάνω. Ακόμη και ο δεύτερος κύκλος, που σε καμία περίπτωση δεν σημείωσε τη σαρωτική επιτυχία του πρώτου, άφησε ικανοποιημένους του ανθρώπους του καναλιού. Η τρίτη σεζόν θα βγει το Φλεβάρη του 2019, με οικοδεσπότη το Σάκη Τανιμανίδη, με τη διαφορά ότι φέτος οι παίκτες θα είναι Έλληνες και Τούρκοι. Οι ιθύνοντες προσδοκούν να κερδίζουν με αυτό τον τρόπο ξανά μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών, που θα καθηλώνονται για να παρακολουθούν το παιχνίδι.

Το Star ακολουθεί την πεπατημένη οδό και ετοιμάζεται ξανά για το «MasterChef». Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αναλαμβάνουν και πάλι δράση, με τα στελέχη να πιστεύουν στη μεγάλη επιτυχία του διαγωνισμού μαγειρικής. Αν αποδειχθεί ότι «ομάδα που πετυχαίνει, δεν αλλάζει», τότε το κανάλι της Κηφισιάς θα μετρά μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, που ξεκίνησε με το «Greece’s Next top model» και θα ολοκληρωθεί με το «MasterChef».

Το δεύτερο μισό της σεζόν θα βγει και το «Power of love» του Σκάι, με τη Μαρία Μπακοδήμου. Το ριάλιτι σχέσεων, που συζητήθηκε έντονα, σχολιάστηκε και κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης, θα επιστρέψει με νέο κύκλο και πολλές εκπλήξεις. Το κανάλι του Φαλήρου, με αυτή την κίνηση, αποδεικνύει και πάλι ότι τιμά τη χρυσή συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλικάλι και ότι πιστεύει στα δοκιμασμένα πρότζεκτ.

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου