ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε την τραγική ιστορία της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Το Βαθύ Λαρύyyι» ...




Όταν κυκλοφόρησε η ταινία «Το Βαθύ Λαρύγγι», κανείς δεν θα περίμενε πως αυτή η πορνογραφική παραγωγή θα άφηνε ιστορία.

Ήταν ένα απελευθερωμένο έργο, το οποίο διανεμήθηκε στην Αμερική με τη χρηματοδότηση της... μαφίας και κανείς, ούτε καν ο συντηρητικός Πρόεδρος Νίξον, δεν μπόρεσε να εμποδίσει την προβολή της. Η παραγωγή κόστισε μόλις 30.000 δολάρια και τα κέρδη υπολογίζεται ότι έφτασαν τα 600 εκατομμύρια.
Η Linda Lovelace, η «Αγία» με το «βαθύ λαρύγγι» έγινε διάσημη. Τόσο διάσημη, που δεν το φανταζόταν κανείς. Στα 20 της χρόνια έκανε το πρώτο της παιδί, το οποίο έδωσε για υιοθεσία. Στα 22 της παντρεύτηκε τον Chuck Traynor, ο οποίος την έπεισε να συμμετάσχει σε πορνογραφικές ταινίες και μάλιστα την έπεισε πως είχε... ταλέντο στον στοματικό έρωτα.



Έτσι, θέλησε να το εκμεταλλευτεί εμπορικά. Tότε γυρίστηκε μέσα σε μια εβδομάδα το «Βαθύ Λαρύyyι», ένα ποpνό σχετικά χιουμοριστικό.
Η Lovelace πήρε μόλις 1.200 δολάρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο άντρας της θησαύρισε. Οι κριτικές ήταν καλές!
«Η ταινία δεν έχει τόσο πολύ σχέση με την απόλαυση του σ3ξ, όσο με τις φυσικές ικανότητες και την ανατομία της Lovelace».
To 1974 η Lovelace όμως είπε τη δική της αλήθεια για όσα έγιναν τότε. Ο σύζυγός της την κρατούσε φυλακισμένη «σαν να ήταν στο Αλκατράζ» και την ανάγκαζε να πηγαίνει με αγνώστους, απειλώντας τη με το πιστόλι στον κρόταφο. Η μύησή της στην πορνογραφία, κατά τα λεγόμενά της, έγινε με τον ομαδικό βιασμό της από πέντε άντρες, ενώ ο άντρας της παρακολουθούσε.
Στην ταινία ήξεραν όλοι πως ο Traynor τη χτυπούσε, όμως δεν μιλούσε κανείς. Ο ίδιος ήταν πpοαγωγός και της είχε ζητήσει επανειλημμένως να τον βοηθήσει στις δουλειές του, όμως εκείνη αρνούνταν, κάτι που οδηγούσε σε περισσότερο ξύλο. Από ένα σημείο κι έπειτα της απαγόρευε μέχρι και να μιλάει χωρίς την άδειά του ή ακόμη και να πάει στην τουαλέτα ή να φάει.
Ο Traynor την υπνώτιζε, για να αυξήσει τις σ3ξουαλικές της ορέξεις και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βρισκόταν υπό την επήρεια ναpκωτικών. Την έδερνε και την απειλούσε. Όταν χώρισαν, την απειλούσε πως θα σκοτώσει την αδερφή της, αν δεν επέστρεφε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου