ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Τα κορίτσια της «Σελίδας 3» της Sun -Ολες οι καλλονές που πέταξαν τα σουτιέν τους και πόζαραν για την πιο θρυλική ανδρική στήλη


Το ότι μια εφημερίδα σταματά μια στήλη της είναι γεγονός.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες των ανδρών παγκοσμίως, το «γυμνό της σελίδας 3» της Sun.


Την περασμένη εβδομάδα φούντωσαν οι φήμες ότι η βρετανική εφημερίδα θα κόψει, ύστερα από 45 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας, τη θρυλική στήλη. Τίποτα ακόμη δεν είναι σαφές για το αν η στήλη κόβεται οριστικά ή τα τόπλες κορίτσια θα ποζάρουν για τη Sun... περιστασιακά. Πάντως, η ιρλανδική έκδοση της The Sun σταμάτησε να χρησιμοποιεί τόπλες μοντέλα το 2013, ενώ πέρυσι ο ιδιοκτήτης της Sun, Ρούπερτ Μέρντοχ, ζήτησε από τους φαν στο Twitter του τη γνώμη τους σχετικά με το θέμα.
Εγραψε: «Δεν είναι οι όμορφες νεαρές γυναίκες πιο ελκυστικές, τουλάχιστον με κάποια μοντέρνα ρούχα;» και πρόσθεσε: «Οι Βρετανίδες φεμινίστριες θέλουν να σταματήσουν τη “Σελίδα 3”. Ποτέ δεν έδωσα σημασία. Το θεωρούσα ντεμοντέ, αλλά οι αναγνώστες φαίνεται να διαφωνούν». Χθες το βράδυ, πάντως, o εκπρόσωπος της Sun Ντίλαν Σαρπ έγραψε ότι η σελίδα 3 θα παραμείνει «στην ίδια θέση που ήταν πάντα - μεταξύ της σελίδας 2 και της σελίδας 4». Κανείς δεν είναι σίγουρος το πώς πρέπει να ερμηνευτεί αυτή η δήλωσή του...
Το σίγουρο είναι ότι η εικόνα των λαμπερών ημίγυμνων μοντέλων, καθόλη τη διάρκεια κυκλοφορίες της Sun με την εν λόγω στήλη, ξεσήκωνε πάντα αντιδράσεις, προκαλούσε διαμαρτυρίες φεμινιστριών, ενώ το αίτημα για την κατάργησή της είχε συγκεντρώσει πάνω από 200.000 υπογραφές. Μπορεί λοιπόν το κίνημα κατά της σελίδας 3 της Sun να πέτυχε το στόχο του...
Τα κορίτσια
Μεταξύ των κοριτσιών που είχαν ποζάρει ημίγυμνα στη σελίδα 3 ήταν η Λίντα Λουσάρντι, η Σούζαν Μίτσι, η Μαρία Γουαϊτέικερ, η Κάθι Λόιντ και η Μελίντα Μέσεντζερ.
Ομως, παρά το γεγονός ότι φιλοξενήθηκαν σε μια από τις εφημερίδες με τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, λίγες από τις γυναίκες αυτές κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη δημοσιότητα και να ξεκινήσουν μια καριέρα στη σόουμπιζ.
Από την άλλη πλευρά, για τις Σαμάνθα Φοξ, Νίνα Κάρτερ, και Κέιτι Πράις, η πόζα τους για τη σελίδα 3 της Sun στη δεκαετία του '70, του '80 και του '90 ήταν ακριβώς η κίνηση αυτή που απογείωσε την καριέρα τους και απογείωσε την καριέρα της κάνοντάς τες να κερδίζουν χιλιάδες ευρώ.
H Σαμάνθα Φοξ ήταν ίσως από τα πιο γνωστά μοντέλα που πόζαραν για τη σελίδα 3 της Sun. H Φοξ φιγούραρε στη θρυλική στήλη της βρετανικής εφημερίδας το 1983, σε ηλικία 16  ετών μετά από πρωτοβουλία της μητέρας της που έστειλε φωτογαφία της με εσώρουχα σε σχετικό διαγωνισμό.  Η νεαρή τότε Φοξ ήρθε δεύτερη ανάμεσα σε 20.000 κορίτσια και κλήθηκε να κάνει δοκιμαστικό για τη θρυλική στήλη. Και αφού όλα πήγαν καλά η φωτογραφία της δημοσιεύτηκα και έγινε έτσι το πιο νέο κορίτσι της «Σελίδας 3».

Σαμάνθα Φοξ
Η Σαμάνθα Φοξ κέρδισε τον τίτλο του «Κοριτσιού της σελίδας 3 της Sun της χρονιάς» για τρία συναπτά έτη, από το 1984 έως το 1986 ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε και τις γυμνές φωτογραφίσεις. Μετά τα βραβεία αποσύρθηκε από το μόντελινγκ και ασχολήθηκε με τη μουσική. Το 2003 αποκαλύφθηκε ότι είχε σχέση με την γυναίκα μάνατζέρ της Μύρα Στράτον την οποία ήθελε, μάλιστα, να παντρευτεί. Το 2008 ψηφίστηκε ως το κορυφαίο κορίτσι της σελίδας 3 της Sun όλων των εποχών και πόζαρε ξανά τόπλες στα 42 της για την βρετανική εφημερίδα.
Πριν την Φοξ τα μεγάλα αστέρια της σελίδας 3 θεωρούνταν η 61χρονη σήμερα Τζίλι Τζόνσον και η 62χρονη Νίνα Κάρτερ.
Και οι δυο τους μέλη του ποπ συγκροτήματος  Blonde On Blonde, με την Νίνα να ποζάρει και για το ημερολόγιο της Pirelli, να πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις για τσιγάρα και το Μαρτίνι. Το 1984 παντρεύτηκε τον μουσικό Ρίκ Γουάκεμαν.

Νίνα Κάρτερ
Τη δεκαετία του 1980 έφτιαξε τη δική της εταιρεία καλλυντικών, δημιουργώντας και δική της σειρά μέικ απ αλλά και.... πλεκτών νυχτικών και ρούχων σπιτιού.
Αφού μπλέχτηκε με τα ναρκωτικά, πέρασε από μια φάση ανορεξίας και άλλα παρόμοια, χώρισε τον σύζυγό της μετά από 20 χρόνια γάμου το 2004.
Πριν την Νίνα στη σελίδα 3 φιγούραρε άλλο ένα φρέσκο για την εποχή πρόσωπο, αυτό της Τζίλι Τζόνσον. Μια από τις πρώτες γυναίκες που πόζαραν για τη θρυλική στήλη, ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Βρετανίας το 1970, η Τζίλι έγινε γνωστή για την εκθαμβωτική της ομορφιά. Τη δεκαετία του 1980 έγραψε ένα μυθιστόρημα και εμφανίστηκε στην τηλεόραση, τόσο σε τηλεπαιχνίδια όσο και σε σειρές.

Τζίλι Τζόνσον
Η παντρεμένη δυο φορές και μητέρα ενός παιδιού Νίνα τώρα περιγράφει τον εαυτό της ως μια... εργαζόμενη γιαγιά παρότι ακόμη και γράφει και κάνει και το μοντέλο
Και μπορεί οι παραπάνω κυρίες να φιγούραραν στη θρυλική στήλη τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, τα τελευταία 10, το πρόσωπο που έγινε συνώνυμο με τη στήλη αλλά και το γκλάμουρ ήταν η Κέιτι Πράις. Η 36χρονη σήμερα Κέιτι πόζαρε για πρώτη φορά για τη σελίδα 3 της Sun το 1996 ως... Τζόρνταν.

Κέιτι Πράις
Σήμερα, η Πράις είναι διάσημη για τις πολλές αυξητικές στήθους και τους πάμπολλους γάμους της που της έφεραν πέντε παιδιά. Βέβαια, όλα αυτά τα χρόναι κατάφερε να χτίσει το δικό της brand name με το όνομά της, μια άκρως επικερδής επιχείρηση αφού τον Απρίλιο του 2013 η περιουσία της εκτιμούνταν σε 45 εκατ. λίρες.
Παράλληλα, πρωταγωνίστησε σε ριάλιτι, παρουσίασε τη δική της εκπομπή, στην οποία μάλιστα έφερε ως καλεσμένο τον πρώην σύζυγό της Πίτερ Αντρέ, έγραψε την αυτοβιογραφία της, μια σειρά από μυθιστορήματα και έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από το τραγούδι. Επίσης, λάνσαρε τη δική της σειρά   εσωρούχων, τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών, τη δική της συλλογή αρωμάτων και τη δική της συλλογή ρούχων.

Κέιτι Πράις
Αντίπαλος της Πράις η... Τζόντι Μαρς. Η Μαρς πόζαρε για την σελίδα 3 τα τελευταία χρόνια και ενώ ήδη πολλοί είχαν αρχίσει να υποστηρίζουν ότι έρχεται το τέλος της θρυλικής στήλης, ενώ έγινε και στόχος οξείας κριτικής από φεμινιστικές οργανώσεις.
 H 36χρονη Τζόντι έχει σίγουρα εξαργυρώσει την εμφάνιση τις έξι εμφανίσεις της στη σελίδα καθώς της άνοιξαν τις πόρτες για τις πασαρέλες και την τηλεόραση, ενώ  της χάρισαν και μία θέση στο Celebrity Big Brother.
Εκανε επίσης και ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Jodie Marsh Tattoo Apprentice», ενώ εμφανίστηκε και στο Channel 5 στο πλαίσιο της εκπομπής: « Bullied: My Secret Past»
Ενα ακόμη ριάλιτι σόου στο οποίο συμμετείχε, το «Totally Jodie Marsh: Who'll Take Her Up the Aisle?» ακολουθούσε την Μαρς στην προσπάθεια της να βρει σύζυγο. Το ριάλιτι έκανε τεράστια επιτυχία και έδωσε την αφορμή στη Μαρς να δημοσιεύει το 2005 την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Keeping It Real» που έφτασε στο top 10 των best sellers. Η περουσία της φθάνει τα 2 εκατ. δολάρια.

Kαθ Λόιντ

Κάρεν Γουάιτ

Λίντα Λουσάρντι

Μαρία Γουαϊτέικερ

Σούζαν Μίτσι

Τζόντι Μαρς

Τζόντι Μαρς



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου